Şimdi Ara

Hiç kullanılmayan telefon için en iyi tarife hangisidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evde hiç kullanmadığım, sadece banka v.s. istediği için tuttuğum ve İnternet bağlantısında kullandığım bir hat var. Tarifesi Standart hat ve her ayda 27-28 liradan aşağı fatura gelmiyor. Hangi tarifeye geçirirsem en az öderim.

Birde ayda ortalama 150-200 dakika konuşulan bir hat var. Bunun için ev avantaj 200 tarifesi mi en uygunudur.

Cevaplar için teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hiç Kullanılmayan Telefon için En Ucuz Tarife Hangisidir?

Hiç kullanmadığınız bir ev telefonu için en uygun ve ucuz tarifeyi seçmek önemli bir karardır. Piyasada, ihtiyaçlarınızı karşılayacak çeşitli seçenekler mevcuttur.

Telekom Ev Telefonu Tarifeleri

Türk Telekom, Türkiye'deki önde gelen telekomünikasyon sağlayıcılarından biridir ve çeşitli ev telefonu tarifeleri sunar. Standart tarifelerinden biri, aylık sabit bir ücret karşılığında sınırsız yerel aramalar sağlar.

Ev Telefonu En Ucuz Tarife

En ucuz ev telefonu tarifesi, görüşme ihtiyacınıza ve kullanım alışkanlıklarınıza bağlı olarak değişir. Sınırlı arama yapanlar için aylık sabit ücretli tarifeler uygun maliyetli bir seçenek olabilir. Ancak daha fazla arama gerçekleştirenler için dakika bazlı veya paketli tarifeler daha uygun olabilir.

Türk Telekom Ev Telefonu En Ucuz Tarife 2022

Türk Telekom'un 2022 yılı için en ucuz ev telefonu tarifesi, Standart Tarife'dir. Bu tarife, aylık sabit bir ücret karşılığında sınırsız yerel aramalar sunar.

Tarifeleri karşılaştırırken, sadece aylık sabit ücreti değil, aynı zamanda kullanım alışkanlıklarınıza uygun dakika paketlerini veya ek özellikleri de göz önünde bulundurmalısınız. İhtiyaçlarınızı en iyi karşılayan ve bütçenize uygun olan tarifeyi seçmek önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Arkadaşlar bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum.
  • bence klasik hat tarifesine geç, bu tarifede bildiğim kadarıyla sabit ücret 13-14 tl arası bişi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

bence klasik hat tarifesine geç, bu tarifede bildiğim kadarıyla sabit ücret 13-14 tl arası bişi.

Bende telekomu bu tarife için aradım. Bu tarifeye geçiş olmadığını söylediler.
  • desenize telekom resmen soygunculuğa başladı, hayırlı olsun.
  • şu an geçilebilecek en ucuz tarife 19 liralık ev avantaj 100 daha ucuzu maalesef yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: kir-pi

şu an geçilebilecek en ucuz tarife 19 liralık ev avantaj 100 daha ucuzu maalesef yok

Yani hattı hiç kullanmasak bile 20-22 lira arası her ay fatura ödeyeceğiz. Ne güzel firma bu Türk Telekom. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evavantaj 100 tarifesinde herşey dahil 19 tl dir daha fazla ödemezsin, ancak sanırım sizden habersiz telefon kullanılıyor çünkü standart hatt hiç kullanılmıyorsa 15-16 tl gibi bir fatura gelmesi lazım, ev avantaj 100 de hiçolmazsa sabit telefonlr ile 100 dk bedava var
  • tarifelerle ilgili detaylar bu adreste var. isteyen göz atsın ama kazık her zaman kazıkhttp://www.turktelekom.com.tr/tt/portal/BireyselUrun/Evde/Ses-Hizmetleri/Telefon/Ev-Telefonu/tarife#DigerTarifeler

Yeni Aboneliğe ve Geçişe Kapalı Tarifeler

StandartHATT, KlasikHATT, KonuşkanHATT, YazlıkHATT tarifeleri 8 Ocak 2010 itibari ile yeni abone alımına ve tarife değişikliği kapsamında tarife geçişine kapanmıştır. 8 Ocak 2010 tarihine kadar bu tarifelerimizden birisini seçmiş olan abonelerimiz için tarifesinin koşulları aynen geçerlidir.8 Ocak 2010 tarihine kadar abone olmuş müşterilerimiz tarife değişikliği ile StandartHATT tarifesini seçebilirler.

• bizi de aradılar şimdi ev avantaj 100'e geçin diye. kabul etmeyeceğim. Zaten pek kullanmıyoruz telefonu. ayda en fazla 22 lira geliyor ki; türk telekom bunlara abone alımını neden kapatsın. Burda bir adilik sezdik. Geçmiyorum ev avantaj 100'e.
  • quote:

evavantaj 100 tarifesinde herşey dahil 19 tl dir daha fazla ödemezsin, ancak sanırım sizden habersiz telefon kullanılıyor çünkü standart hatt hiç kullanılmıyorsa 15-16 tl gibi bir fatura gelmesi lazım, ev avantaj 100 de hiçolmazsa sabit telefonlr ile 100 dk bedava var

ev telefonunu supernumaraya taşı onda sabit ücret yok sanırım
  • Evden aramayı kapattır dışarıdan arama açık olsun 12 liraya mı düşüyor ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_fosil

quote:

evavantaj 100 tarifesinde herşey dahil 19 tl dir daha fazla ödemezsin, ancak sanırım sizden habersiz telefon kullanılıyor çünkü standart hatt hiç kullanılmıyorsa 15-16 tl gibi bir fatura gelmesi lazım, ev avantaj 100 de hiçolmazsa sabit telefonlr ile 100 dk bedava var

ev telefonunu supernumaraya taşı onda sabit ücret yok sanırım

http://www.superonline.net/bireysel/urunler/telefon/super-numara.aspx

• En iyi telekom tarifesi kapalı olan hattın tarifesidir. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Evden aramayı kapattır dışarıdan arama açık olsun 12 liraya mı düşüyor ne

Ben onu yaptırmıştım fakat sabit 18 lira geliyor her ay, standart hat tarifesindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

En iyi telekom tarifesi kapalı olan hattın tarifesidir. :)

• lvd.disappear L kullanıcısına yanıt
    StandartHat 48₺ olmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

yuh

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

12 yıl önceki konuyu hortlatiyosun ya senide tebrik ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nostalji16 kullanıcısına yanıt
    Hort amaçlı yazmadım, aynı tarifenin fiyatına baktım (kendim de kullanıyorum) ve nereden nereye gelmiş amacıyla yazdım hocam. Kusura bakma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.