Şimdi Ara

En az kota harcayan tarayıcı hangisi ? Cevabı Burada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
16.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az kota yiyen tarayıcıları test ettim .Buyrun :

http://mobilbaykus.blogspot.com.tr/2014/07/en-az-kota-harcayan-tarayc-hangisi.html

Testle veya tarayıcılarla ilgil düşüncelerinizi yorum olarak belitirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Detected-Ali -- 30 Temmuz 2014; 20:23:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben en iyisi opera diye biliyordum 500 mblik internet paketi bile bitmiyordu
    Boat ile 250ye mi düşürsem ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: thestell

Ben en iyisi opera diye biliyordum 500 mblik internet paketi bile bitmiyordu
    Boat ile 250ye mi düşürsem ne

Hocam boat okadar tasarruflu deil normalde fakat mobil görünüme gecince cok ama cok sadeleşiyor.Sadece yazi kaliyor bundan dolayi cok az kota harciyor.

Kotasi çok düşük olmayanlara bunu önermem.

Ayrica hocam kota ne kadarda önemlide olsa dolphin,boat bunlar operaya göre daha hızlı ve stabil. Uzun zaman opera kullanmış biri olarak söylüyorum bunu.

Opera sade sitelerde çok iyi iş yapiyor doğru ama gelişmiş sitelerde tıkanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Detected-Ali -- 30 Temmuz 2014; 20:59:43 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Evet haklisin :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHlLestron

Evet haklisin :D

Yorum için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Detected-Ali

quote:

Orijinalden alıntı: DHlLestron

Evet haklisin :D

Yorum için teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Yararlı konu. Opera güvenlik de sağlıyor bildiğim kadarıyla o yüzden normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Yararlı konu. Opera güvenlik de sağlıyor bildiğim kadarıyla o yüzden normal.

İlginiz için teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Boat ile dh ye girerken sizin dediginiz gibi her seyi kapadim ama hic bir sey okuyamadim resmen her sey karisik

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyperior

Boat ile dh ye girerken sizin dediginiz gibi her seyi kapadim ama hic bir sey okuyamadim resmen her sey karisik

Hocam bende bir sorun yok Mini sürüm forum.Ama mobile gorunum her sitede çalismiyor zaten fazla kota sorununuz yoksa önermem doplhin daha iyi. Veya boat web sürüm.

Buda mobile gorunum hersey kapali mini.donanimhaber ss'si

En az kota harcayan tarayıcı hangisi ?   Cevabı Burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Detected-Ali -- 31 Temmuz 2014; 0:38:28 >

• UP

• quote:

quote:

Boat ile dh ye girerken sizin dediginiz gibi her seyi kapadim ama hic bir sey okuyamadim resmen her sey karisik

Hocam bende bir sorun yok Mini sürüm forum.Ama mobile gorunum her sitede çalismiyor zaten fazla kota sorununuz yoksa önermem doplhin daha iyi. Veya boat web sürüm.

bende böyle bi yazılar yok, yani senin arkaplanı beyaz benimkisininki normal turuncu arkaplan neden böyle, nasıl seninki gibi yapabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: by oguz

quote:

quote:

bende böyle bi yazılar yok, yani senin arkaplanı beyaz benimkisininki normal turuncu arkaplan neden böyle, nasıl seninki gibi yapabilirim

Hocam menuden mobil görünümü seçince böyle oluyor. Renk felan kalmiyor. Mini.donanimhaberde.

• hocam opera turbo açıkken %25-%30 tasarruf sağlıyor ama opera mini %90-%95 tasarruf sağlıyor yok böyle birşey ama kalite adına pek birşey bir keresinde son 50 mb internetim kalmıştı bir hafta idare etti inanamadım mobil veri kuallanan arkadaşlar indirip kursunlar gerçekten tasarrufda opera mükemmel

• quote:

Orijinalden alıntı: xapplex

hocam opera turbo açıkken %25-%30 tasarruf sağlıyor ama opera mini %90-%95 tasarruf sağlıyor yok böyle birşey ama kalite adına pek birşey bir keresinde son 50 mb internetim kalmıştı bir hafta idare etti inanamadım mobil veri kuallanan arkadaşlar indirip kursunlar gerçekten tasarrufda opera mükemmel
    4 GB kotam var. Tercihim dolphin.
  • xapplex , aynen hocam opera mini çok tasarruflu fakat bu kaliteyi düşürüyor.Listede sonuncu olmasının sebebi ise forum.donanimhabere ilk girişde en çok veriyi opera mini harcadı. Fakat tekrar eden girişlerde kullandığı veri çok çok azalıyor. Kotası az olanlar bu 4 tarayıcıyıda tercih edebilir. Ben hepsini kullanıyorum birinin girmediği yerde diğeri ile giriyorum. İlginiz için teşekkürler

Drybeansandrice, Hocam sizin kotanız iyi.Yani fazla kota tasarrufu yapmak için kalite düşürmeye gerek yok. Stabillik ve kalite önemli. Dolphin iyi seçim :) İlginiz için teşekkürler

• quote:

xapplex , aynen hocam opera mini çok tasarruflu fakat bu kaliteyi düşürüyor.Listede sonuncu olmasının sebebi ise forum.donanimhabere ilk girişde en çok veriyi opera mini harcadı. Fakat tekrar eden girişlerde kullandığı veri çok çok azalıyor. Kotası az olanlar bu 4 tarayıcıyıda tercih edebilir. Ben hepsini kullanıyorum birinin girmediği yerde diğeri ile giriyorum. İlginiz için teşekkürler

Drybeansandrice, Hocam sizin kotanız iyi.Yani fazla kota tasarrufu yapmak için kalite düşürmeye gerek yok. Stabillik ve kalite önemli. Dolphin iyi seçim :) İlginiz için teşekkürler

Yararlı bir konu kardeşim. Son 500 mb Opera Mini kullanıyorum.

• Opera gerçekten çok iyi. Konu için teşekkürler.

• İlginiz için teşekkürler.

• quote:

İlginiz için teşekkürler.

Rica ederim üstad. Ne demek.

• Up

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.