Bildirim
Vodafone 100Mbit Kullanıcı yorumu ve tavsiye (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Niye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
öyle bir modem vermişler ki kablosuz performansı rezalet. 10-20 kez kanal, bant genişliği vs. değiştirip max 65 MBPS alıyorum kablosuzdan. kablolu kullanmaya da alışkın değilim, yoksa internet falan iyi. tek sıkıntı modem.quote:
Orijinalden alıntı: Tommy Shelby
Niye
bir de bunlara kira parası veriyoruz, yoksa basardım parayı alırdım modem de şu an ikisine birden para vermek bütçeme uymaz.
5 gündür taahhüt ettiğiniz interneti veremediniz ama benden taahhüt ettiğiniz internetin parasını almaya çoktan başladınız nasıl düzelecek bu durumu he?quote:
Orijinalden alıntı: Ozcan.babacan
Gençlik kampanyalarımız harici tüm paketlerimiz (99 mbps dahil) 24 ay şeklinde taahütlüdür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmetoviko -- 8 Mart 2020; 23:12:51 > -
Daireye kadar fiber yoksa Vodafone'dan gelen arkadaşlar çekiyorlarmış. 2 Gün önce bende bağlattım salon da Superonline fiber vardı istediğin odaya çekebiliriz ücretsiz dediler. Haftaya arayıp fiber yerini değiştirmelerini isteyeceğim. -
nasıl yani? FTTB olan yerleri FTTH'ye mi çeviriyorlar? hem de ücretsiz mi?quote:
Orijinalden alıntı: aalbatros
Daireye kadar fiber yoksa Vodafone'dan gelen arkadaşlar çekiyorlarmış. 2 Gün önce bende bağlattım salon da Superonline fiber vardı istediğin odaya çekebiliriz ücretsiz dediler. Haftaya arayıp fiber yerini değiştirmelerini isteyeceğim.
5 Mart'ta bağlanan VDSL 50 Mbps internet altyapım olmadığı gerekçesiyle iptal edildi... Şaka gibi değil mi? Olmayan altyapıyı bana verip üstüne üstlük iptal ve modem iadesi için benim zamanımı çaldı. Henüz iptal talebi oluşturulmadan internetim de kesildi. İptal talebini oluşturdum ve onaylanması için zaman gerekliymiş iptal onaylandığında mesaj gelecekmiş bu süre içerisinde internetimin kesintisiz devam etmesi gerekmiyor mu olan internetimi de kapattılar... Bu konuyla ilgili dava açsam kazanır mıyım? -
Türk telekom sokaktaki alt yapıyı fiber ile yeniledi. 8 mbiti zor kaldıran hattım muazzam güzel hale geldi. 50 mbit vdsl için başvurdum. bugün geçiş yapıldı. sizin alt yapı sorunlu. büyük ihtimalle türk telekomun vodafone nete verdiği yanlış bilgiden kaynaklı sıkıntınız.quote:
Orijinalden alıntı: Ahmetoviko
5 Mart'ta bağlanan VDSL 50 Mbps internet altyapım olmadığı gerekçesiyle iptal edildi... Şaka gibi değil mi? Olmayan altyapıyı bana verip üstüne üstlük iptal ve modem iadesi için benim zamanımı çaldı. Henüz iptal talebi oluşturulmadan internetim de kesildi. İptal talebini oluşturdum ve onaylanması için zaman gerekliymiş iptal onaylandığında mesaj gelecekmiş bu süre içerisinde internetimin kesintisiz devam etmesi gerekmiyor mu olan internetimi de kapattılar... Bu konuyla ilgili dava açsam kazanır mıyım?
hat değerlerim ve hız testi bilgileri aşağıdadır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CF803C4C -- 10 Mart 2020; 19:46:48 >
-
Bizim bina girişine kadar FTTH ile ordan eve FTTB ile geliyor.14. kat olunca 50 mbps hızı 100 yapsak sorun yaşar mıyız ?
FTTB ( Fiber-To-The-Building); Fiberin binaya kadar geldiği imallattır. Bina altı dağıtımı kutularından son kullanıcıya farklı yollarla ulaşılabilir.
FTTH ( Fiber-To-The-Home); Fiberin eve kadar geldiği imalattır.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X