Şimdi Ara

Pirelli Cinturato lastik kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu hafta lastik alacağım. Pirelli Cinturato'nun yeni modelini düşünüyorum.
    Eskisine göre bazı açılardan geliştirilmiş sanırım.

Fakat daha önce Pirelli kullanmadım. Tavsiye üzerine bakıyorum. Eski Cinturato veya yenisini kullanan arkadaşlar varsa yorumlarınızı bekliyorum.

Eski Cinturato :

Pirelli'nin puanlaması :

Yeni Cinturato :

Pirelli'nin puanlaması :

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• P1 olanını kullanıyorum memnunum. Yol tutuşu iyi. Fakat biraz lastik sesi alıyor içeriye. Araç corsa d.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmosferik 8000rpm

P1 olanını kullanıyorum memnunum. Yol tutuşu iyi. Fakat biraz lastik sesi alıyor içeriye. Araç corsa d.
    Ne zamandır kullanıyorsunuz?

Asıl merak ettiğim uzun ömürlü olup olmadığı ve ilk gün verdiği performansı ne kadar süre koruyabildiği konusu.

Bu arada bende de opel vectra c var

• eski aracımda 195/65 p1 verde kullandım. yaklaşık 3 yılda lastik özelliğini kaybetmeye başladı.biraz sert kalkışta patinaj yapıyordu. fren mesafesi uzadı. bende continental aldim.continental eco contact 5 i tavsiye ederim.onu da 3 yil kadar kullanip araci sattim. lastikler gayet iyi durumdaydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pirelli almada ne alırsan al

• parasını hakketmeyen bir lastik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vebo

eski aracımda 195/65 p1 verde kullandım. yaklaşık 3 yılda lastik özelliğini kaybetmeye başladı.biraz sert kalkışta patinaj yapıyordu. fren mesafesi uzadı. bende continental aldim.continental eco contact 5 i tavsiye ederim.onu da 3 yil kadar kullanip araci sattim. lastikler gayet iyi durumdaydı.
    Bende de şu an contipremium contact2 var.

Çok memnunum. Fakat insan değişiklik arıyor nedense :)

Ama bir taraftan da PremiumContact 6 alıp riske girmesem mi diyorum. Bilemedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lassa mı michelin mi?
    14 yıl önce açıldı
    Goodyear mı Bridgeston mu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_kucukaksoy

pirelli almada ne alırsan al
    Neden hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: akula06

parasını hakketmeyen bir lastik.
    Parasını göz ardı edip lastik için söyleyebileceginiz bir şey var mı hocam?

• BPG2004 kullanıcısına yanıt
    lastik onemli . 3-5 demeden iyisini almak lazım. markadan ziyade modelin ozellikleri dikkate alınmalı. lastiğin etiketine ve kullananların yorumlarına bakarak karar verebilirsin.

• ya güzel kardeşim canım kardeşim bir şey hakkında olumsuz yorum yapıyorsan nedenini söyle de biz de "bak bu kardeşimiz bu lastik modeli ile ilgili şu anlamda olumsuzluk yaşamış ve bu markayı tavsiye etmiyor vs vs" diyelim ve teşekkür edelim değerli yorumu için değil mi? ama yok sadece "kötü", "onu almayın da ne alırsan al".... şaka mı bu birader, hiç bir değeri yok bu yorumların, boooom boş yorumlar.... bahsedilen lastik iyidir kötüdür bilemem, umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir

güzel şekilde yardımcı olanlara lafımız yok, yanlış anlaşılma olmasın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fell on Black Days -- 2 Haziran 2020; 17:42:21 >
  • BPG2004 kullanıcısına yanıt
    hyundai i20 ve egea aracımda üzerinde geldi ben tövbeliyim benim için marka imajı yok aynı paraya başka markalarda var almak isteyende alsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_kucukaksoy -- 2 Haziran 2020; 17:42:59 >
  • kısa sürede yol tutuşu ve viraj performansı kaybolan bir lastik.
  • Sert bir lastik olmasından dolayı epey uzun ömürlü bir lastik. Dezavantajı yıllar geçtikçe daha da sertleşip ses yapması. Ne hikmetse dişlere hiçbir şey olmuyor. Kullandığım model p1 verde

• P1 kullanıyoruz ses takıntınız varsa uzak durun resmen yolu tırmalıyor. Kış lastiğimiz daha sessiz

• P7 cinturato 4 yıl kullandık. Fena değil ama araç bazen patinaja düşüyordu. Frenlemesi iyiydi. 235 45 R18 kullanmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulcrum299 -- 2 Haziran 2020; 18:34:38 >
  • Sıfır aracın üstünde p1 Verde geldi. Memnunun şimdilik. Lastik çok yumuşak, konforlu ama dönüşlerde biraz sesli.

Önceki aracımda Lassa kullanırken ufak bir çukura girince hemen balon yapmıştı. Bozuk yollarda kullanamam rağmen bunda bir sıkıntı olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk0131 -- 2 Haziran 2020; 19:34:11 >
  • 225 45r17 p7 cinturato kullandım. 5 yıl sapa sağlam kaldı. Yol tutuşu fren mesafesi çok iyiydi. Sert lastik olduğu için biraz konforsuz ama ülke şartlarında lastiğin sağlam olması daha önemli. Her yer çukur.

• 215/55R16 P7 Cinturato var, memnunum. Toplam 3 yıl oldu sanırım, görenler yeni sanıyor

• Daha önce Cinturato P1 ve P7 kullandım. Yeniden alırım sorun yaşamadım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.