Şimdi Ara

Pirelli Cinturato lastik kullanan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2. el aldığmız c4 ün üstünde p7 ler vardı. Hala kullanıyor bizimkiler. Çok ses yapıyor bunu söyleyebilirim, bir de ani gaza yüklenmelerde patinaja yatkın. Ben de şu aralar araç bakıyorum eğer alırsam falken ze310 taktırmayı düşünüyorum aracıma. Bakalım aralarında ne farklar olacak.
  • BPG2004 kullanıcısına yanıt
    Sakın Conti PC6 almayın. Çok sert, çok konforsuz ve çok gürültülü lastikler. Aracınız için ya Michelin Primacy4 alın ya da Goodyear EGP2.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: entigin

Sakın Conti PC6 almayın. Çok sert, çok konforsuz ve çok gürültülü lastikler. Aracınız için ya Michelin Primacy4 alın ya da Goodyear EGP2.
    Aslında düşünmüyor değilim cp6 yı. Hem testlerde çok başarılı çıkmış hem de şu an cpc2 kullanıyorum. O da bir tık sert lastiktir. Alışığız yani.

Primacy 4 ten korkuyorum. Ömrünü erken doldurursa diye.
    Çünkü kullandıgım continentaller baya dayanıklı çıktı. Ayrıca performans kaybı da çok az oldu.

Ne yapsam bilemedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Beni dinle CPC6 alma. Goodyear Egp2 al, dua edersin.

• 2015 üretimi p7 cinturato (225 45 17) var aracımda . Yol tutuşu ve fren mesafesi güzel halen.

• quote:

Orijinalden alıntı: entigin

Beni dinle CPC6 alma. Goodyear Egp2 al, dua edersin.
    Egp 2 yi hiç araştırmadım.

Neden tavsiye ettiginizi de yazar mısınız?

PremiumContact 6 ya göre artı ve eksilerini biliyor musunuz?

• 2016 üretimi 225 45 17 ebadında cinturato p7 var aracımın üzerinde. Hala memnunum.

• Ben 225-45-17 P7 kullandim 2011 cikisli alfa romeo giulietta aracimda, yol tutusu guzel, islakta guven veriyordu.Ancak arac henuz 25k da iken sertlestonve ugultu yapti.Aracimin serviste bilyalari bile degisti ancak ugultu lastiktendi.27 binde degistirdim ses gitti, degistirdigimde 6 mm civarinda dis vardi

Şu testi inceleyin:

https://www.goodyear.eu/content/dam/gydu/page-assets/TUV_SUD_Tire_Test_2019-Report-No-713171748-01-Goodyear-EfficientGrip-Performance-2-new.pdf

• P7'nin de 4 çeşidi var. Desenleri de farklı.
    www.pirelli.com
    Araba yaz lastikleri: katalog ve fiyat listesi | Pirelli
    https://www.pirelli.com/tyres/tr-tr/otomobil/lastik-bul/lastik-katalogu/yaz/otomobil
  • p7 serisinden değil ama pirelli lastik aldığımız aracın üzerinde vardı. ilk sene mükemmel hiç sorunsuz bir lastikti. ama 2 kış, 2 yaz gördükten sonra acayip sertleşti, yağmurlu havalarda uçuşa geçmeye başladı. hemen değiştirdim.
  • Ben kullandım 4.5 sene golf aracımla. Bu kış falken 4 mevsim aldım. Benim lastikler sessiz ve yakıt tüketimi iyi idi. Yol tutuş için bisi diyemem çünkü sakin araç kullanan birisiyim.

• Fabrika çıkışı vardı, patinaj çekmesi frende durmaması vs tam bir facia idi.

• Pirelli P7 yerli üretim lastik aldım hiç memnun değilim. Uğultu yapıyor belirli bir hızda içerde resmen konser var dersin. Asfalta göre ses artıyor veya azalıyor. Bu zamana kadar hep Michelin kullanıyordum birkere şans vereyim dedim ama rezalet ötesi bir lastik tavsiye etmiyorum.

• extecher kullanıcısına yanıt
    Bende 1 senelik neredeyse 4 bin km yaptığım lastikleri değiştirmeyi düşünüyorum. P7 rezalet bir lastik.

• canlee89 kullanıcısına yanıt

p7c2 mi yoksa düz p7 mi kullanıyorsunuz ebat nedir bir de?

• StG 44 kullanıcısına yanıt
    Düz P7 yerli üretim 225/45/17

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.