Şimdi Ara

Kış lastiği Tigar mı Petlas mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Skoda fabia için kış lastiği almayı planlıyorum ama Tigar ve petlas bulabildim sadece lastikler de 195-55-r15 olduğu için çeşit yok denecek kadar az. Hangisini önerirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaşadıgınız yeri bilmiyorum ama 195/55/15 nasıl bulunmuyor?

Fiyatları markları karşılaştırın gerekirse internetten alın bulundugunuz yerde taktırın.
  • alembizim kullanıcısına yanıt
    Konya Ereğli de yaşıyorum. Dün de kar yağışı oldu buzlanma var aracı eşim kullandığı için biraz acele etmeye karar vermiştim ama sanırım Konya'ya gideceğim. Daha önceden çok bir tecrübe edindim siz hangi marka önerirsiniz, fiyatlara cok takılmıyorum aşırı pahali olmadıkca 40-50 liradan kacinmaya degmeyecegini düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • l300 de tigar, nemo da petlas kış lastiğin kullandım. ikisi de iyi. etiket değerlerini kıyaslayın, aynıysa eğer ucuz olanı alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 17 Kasım 2018; 18:30:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eruvetos

Konya Ereğli de yaşıyorum. Dün de kar yağışı oldu buzlanma var aracı eşim kullandığı için biraz acele etmeye karar vermiştim ama sanırım Konya'ya gideceğim. Daha önceden çok bir tecrübe edindim siz hangi marka önerirsiniz, fiyatlara cok takılmıyorum aşırı pahali olmadıkca 40-50 liradan kacinmaya degmeyecegini düşünüyorum
    Bilinmedik markalardan uzak durun.Gerisi bütçenize ve size kalmış.Kullanan arkadaşlar yardımcı olur istanbulda 4 mevsimle idare ediyoruz.

nokian,continental,michelin felan bakabilirsiniz ama genel olarak petlas'a göre pahalı olurlar.Lassa,good year,petlas gibi en azından bilindik markalara yönelin.

Tigar hiç duymadım.Michelin yan sanayisi felan olabilir belki de hiçbirsorun yaşamazsınız ama uzak durun.
  • Size tavsiyem lastikte ucuza kaçmayın. Araçların yere temas eden tek yeri lastikler. Hayatta tek canımız var, bunu da ne olduğu belli olmayan lastikle kullanmak pek mantıklı gelmiyor bana
  • petlas al hocam işini fazlasıyla görür.biraz daha paraya kıyarsan lassa snowvays mükemmel olur .bütçeni aşmıyorsa düşünmeden al derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.