Şimdi Ara

Goodyear ultragrip 8 mi nokian wr d4 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Sakarya'da yaşıyorum kış lastiği olarak ne tavsiye edersiniz Goodyear ultagrip 8 yeterli olur mu yağmurlu havada ve 7 derecenin üstünde nasıldır 7 derecenin altında zaten iyi olması gerekir. Nokian wr d4 yol tutuşunda A sınıfı yakıtta da B sanırım sizce tanesi 215 den nokian wr d4 almak mı 188 liradan Goodyear ultragrip 8 almak mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sakaryaya cok kar yagarmi bilmem ben Kastamonuda yasiyorum continental ts 850 den memnun kaldım. İlla iki lastik arasinda kaldiysan nokian wrd4 al derim.

• Erzurumda 2 sene once Nokian wrd3 kullanmıştım geçen sene ug9 aldım. Emin ol Nokian good yeardan 2 gömlek üstün.

• goodyearın adı var anca lastik cabuk eriyor bence nokian daha kaliteli kolayotodan nokian alın goodyeardan ucuza bile gelebilir
  • Teşekkürler

• Kesinlikle Nokian...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 sezondur Ankarada ug8 kullaniyorum, ne karda ne islakta nede kuru zeminde kotu yanini gormedim.

Butce el veriyorsa wr d4 ama.Cunku daha yeni bir lastik ve degerleri iyi.Aslinda wr d4 ug9`un rakibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokian wr d4 kış lastiği
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ultra grip 8 ile Nokian WR D4 arasında kalmıştım tercihim Nokian oldu kesinlikle doğru bir seçim oldu izlemek isteyen videoları izleyebilir.
    https://www.youtube.com/watch?v=RUFVKG2BXH0&lc=z13wzxdwgwjidlha304ci5j51vu0vl4igcc
    https://www.youtube.com/watch?v=CL_-a89Jo70
    https://www.youtube.com/watch?v=0Y-nqNbcCXo&lc=z13sshlgkvf1wp24u04cix5zrkyjvfcx2eo

• bende kıs lastık alma arefesındeyken yogun arastırma ıcındeyım ve Goodyear ultra grip 8 ile Nokian Wr d4 Model 2 lastik
    markası arasındayım. ınternet yorumları ıkısıde super ama ozellıkle nokıan dan hoc olumsuz yorum gormedım.
    soyle dusunuyorum on 2 lastık nokian arkalarda goodyear 2.elde olabılır nasıl tercih tesekkurler.(bu arada not: lastikçi yeni alacaklarını arkaya tak dedi kayma arkadan oluyormus dogrumudur araç onden çekişli!!) ebat205*55*16

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camkolonyasi -- 31 Ekim 2017; 22:19:13 >
  • Nokianı beğenen biri olarak, hangisi ucuzsa onu al derim. Ben de Sakaryalı'yım ama Ankara'da oturuyorum. Hep Nokian aldım geçen yıl conti Ts 850 aldım. O da daha ucuza denk getirdiğim için. Geçen yıl Ingiltere siresinde conti, nokian, goodyear Ug8 kıl payıarıyla ilk üçü oluşturmuşlardı. Öyle nokian ile, conti arasında uçurum kalite farkı görmedim. Zaten ilk zamanlar nokian Fin malı ilen herhalde bir on yıldır Rusya'daki fabrikasından Türkiye'ye gönderiyor. Fin ve Rus üretimi nokianlarda biraz kalite farkı da olduğunu yabancı bir sitede okumuştum.

Sakarya gibi daha çok yağmurlu bir şehir için hangisi ucuzsa yeterli olacaktır. Tabii bu arada belirteyim. Bütün kışlıkları 4 yıl kullanırım. Sonrasında hangisi olursa olsun az ıslak zeminde kayıp gidiyor.

• Kagitta yazanlara bakarsak 69 db ve c a degerleri olan wr d4,benim anlamadigim ug8 eski seri goodyear ug9 u piyasadan kaldirmis durumda eski ug8leri satiyor.ug9 larda uretim hatasi var sanirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.