Şimdi Ara

Nokian WR D3 mü GOODYEAR UltraGrip 8 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
15.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Ben de inceledim hepsini sonunda Lassa Snoways e karar verdim. Test sonuclari hepsinden iyiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle Nokian WR D3. Kış lastiklerinin uzmanı Nokian dır.
  • nokian uzman falan değildir
    sırf bu forumun gazına gelerek bu kış eskiyen ug7+ lerin yerine tanesine 220 vererek wrg2 nokian aldım

goodyear ug ile alakası yok

önermiyorum goodyear ug 8 daha da iyileştirildi. ama illa nokian alacam diyosanız da benim 5000 km kullandığım nokianları size satayım
  • Nokian D3 kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pargalı İbrahim Paşa

nokian uzman falan değildir
    sırf bu forumun gazına gelerek bu kış eskiyen ug7+ lerin yerine tanesine 220 vererek wrg2 nokian aldım

önermiyorum goodyear ug 8 daha da iyileştirildi. ama illa nokian alacam diyosanız da benim 5000 km kullandığım nokianları size satayım

wr g2 kış lastiği değil ki 4 mevsim plus
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nokian wr d3

• Elimde 2013 Aralık kış lastiği karşılaştırmalarında Nokian'ın Good ug8'den daha başarılı olduğuna dair dergi var. Dergi markasını yazamam, reklama girer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pargalı İbrahim Paşa

nokian uzman falan değildir

Konu adı: Nokian kışlık lastik alanlar 2 kez düşünmeli. .

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=81687343&p=1#81687343

Biz bu konuyu boşa acmadik.

Nokian gerçekten de uzman ama WRG2 ve Wra3 de iş yok.

Bu arada forumda hergün nokian ile ilgili konulara denk gelmeye başladım. Algida secicilik de olabilir ancak wrg2 ler kimilerinin elinde patlama başlıyor gibime geliyor. Marka büyük ancak özellikle geçen sene sudan ucuza sattıkları wrg2 ler pek öyle değil.

• Gonlunden hangisi geciyor ise onu tercih et derim.ikisi de guzel lastik.Aman aman bir fark oldugunu dusunmuyorum aralarinda.

• Nokian iyidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ug8 leri (ebat 205/55/16) 2 hafta önceki yoğun karda(buzda henüz deneme şansım olmadı) her türlü deneme şansım oldu benden her türlü geçer not aldılar ben şu anki tecrübem ile ug8 tavsiye ederim( wrd3 kullanmadığımı belirtmem gerekir) eğer ömürleri de uzun olursa (ilerleyen yıllarda performans kaybı normalden fazla olmazsa) bundan sonra başka marka kış lastiği almam. o derece beğendim.
  • yaklaşık 4 ayrı çeşit üst sınıf araçta kar lastiği deneme şansım oldu michelin, goodyear, pirelli, nokian bu lastikleri deneme şansım oldu. nokian ismini söylediğim zaman bilmeyenler hemen uzak doğu kore malımı diye soruyorlar aslında işin uzmanı finlandiyalı nokian dır keşke ismi nokian olmasaydı çoğu kişi uzak doğu markası sanıp almıyor bu markayı, sıralama yaparsak eğer.

1- nokian (audi A4)

2- goodyear (vw passat)

3- michelin (audi A3)

4- pirelli (merc c180)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laciverth -- 17 Kasım 2014; 9:32:34 >
  • Açıkçası öncesinde ben de burun kıvırırdım LASSA SNOWAYS'lere, taki kullanana kadar.
    Burada herkes kendi kullandığı lastiği övdüğü için ne yazsam boş, en iyisi siz SNOWAYS ERA'yı bir araştırın.
  • Bayilerde wr d3 bulamıyorum..
  • Yeni konu açmadan; good year ug9 mu daha iyidir yoksa nokian wr d3 mü? Kullananlar varsa yorumlarını bekliyorum.

• Nokian wr d4 çıkmış.

• konu fena hortlamış
    aldığım lastikleri yazlığa geçerken çöpe attım ama hala yorum geliyor
  • Wr d4 ü hiç görmedim sitelerde

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.