superbox modem
merhaba arkadaşlar
turkcell superbox ile başka sağlayıcının sim kartı çalışır mı
TİKSİNİYORUM ARTIK
Bugün mart 1 de bitecek araç sigortası için SBM online dan fiyat aldım. Gözlerime inanamadım. 6.kademe indirimli 6500 çıktı en ucuz. yapacak birşey yok yapalım madem deyip paket sigorta şirketine girdim en düşük rakam 8500. hiçbir firma verdiği SBM deki fiyatı vermiyor. Diyorlar ya suyu çıktı diye hayır BOKU çıktı herşeyin
kirada yüzde 25 tavan zam uygulaması
"Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, NTV'de katıldığı yayında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Temmuz ayında sona erecek olan kirada yüzde 25 tavan zam uygulamasının uzatılacağını kaydeden Bozdağ, fahiş zam yapan kişilere hapis ya da para cezası uygulanabileceğini belirtti."
BİRİSİ BAKANA ELEKTRİK SU DOĞALGAZA VE PATATES SÜT ET YUMURTAYA GELEN ZAM ORANLARINI HATIRLATSIN. Kimsenin kaile almadığı söylemlere karnımız tok.
Türk Telekom tarafından dolandırıldım
2 ay önceki faturamda bir gariplik hissettim 100tl fazla idi. Detaya baktım toplam 1gb ek paket vermiş 100 liraya. İnternetim birden bitmiş her nasılsa ek paket kitlemiş. Mesaj uyarı herhangi birşey yok.
Müşteri hizmetlerini aradım mesaj gelmesi lazım ama size gelmemiş hatalıyız iadesi için yazdım dedi 04.12.2022
26.12.2022 de aradım sistemsel hata olmuş gerekli birime ulaşmamış, şikayetigerekli birime ben yolluyorum dedi.
11.1.2023 aradım şikayet kapatılmış dendi. Sebebini sordum cevap yok. Bana gün içinde dönecekler sözü ile telefonu kapattım. Arayan soran yok.
Hırsızlığın ahlaksızlığın bu kadar tavan yaptığını bilmiyordum. Kurumsallara da güvenemez olduk. Lütfen destek olun ki dikkat çeksin. Başkası yanmasın.
Donanım tavsiyesi
Arkadaşla alttaki cihazı aldım
Buna ram ve disk takviyesi yapmak istiyorum
Disk olarak ta
yada
Düşünüyorum. Ne dersiniz. Farklı seçenekleri de değerlendirebilirim
FİYAT ALDATMACASI
Bugün İpad 9.nesil 64gb almaya karar verdim fiyat araştırıken apple reseller bir firma buldum. piyasanın bir tık altı 6149 tl idi. sepete ekledim tam alacağım sepetteki fiyat 6949 olmuş. müşteri temsilcisine ilettim , fiyat bu işine gelirse muamelesi yaptı. AMAN DİKKAT
Servise dava açmaya hazırlanıyorum
16 ekim 2021 de kaza yaptım 2014 model aracımla ve çekiciyle aracımı yetkili servise yolladım. Dosya açıldı vs vs 15 kasımda Kasko pert edelim size 240.000 verelim dedi piyasası 300 000 olan araca kabul etmedim tamir edin dedim. Kasko firması ile exper bir türlü anlaşıp tamir emrini veremediler işler 30 kasıma kadar sündü. 25 ocakta kasko iş bitti deyip imza vs istedi.
Gelelim asıl noktaya mevzuata göre otomobil grubunda kullanım/yedek parça bulundurma zorunluluğu 10yıl. Tamir süresi de 30 iş günü. Servis Cumartesi de çalıştığı için takribi 48 iş gününde işi bitirdi. Sebep olarak yedek parça yok yurtdışı sipariş dedi.
Totalde kasko ve servis ihmalinden dolayı 3.5 aydır araçsızım. Servisi dava etmek istiyorum. Yasal konuda nasıl bir başlangıç yapmalıyım
Traktöre mazot alıyorum bidonla. Yakıtı aktarmak için bu tarz bir pompaya ihtiyacı var babamın. Nerede bulurum fikri olan var mı?
Adını bilmediğim parça
Gazlı ocağa açıp bastırdığınızda çıt çıt edip ocağın yanmasını sağlayan malzeme buymuş ve benimki bozuldu. Serviste yok nereden bulurum bilgisi olan var mı
Garantisiz mal Honda
Konuyu öne çıkarır mısınız.
Mart 2020 de Honda Forza 250 motorsiklet satın alarak motorsiklet dünyasına başlangıç yaptım. Bin kilometre bakımında titremeden bahsettim, bakımları yapıldıktan sonra motoru bırakmam gerektiği söylendi Covid den dolayı uzun soluklu bırakmadım. Motorum şu an 7600 km de ve bakıma girdi. Direksiyon sallama güvenliği tehlikeye atacak kadar arttı. Bursa Honda bayi bir şey yapamayacaklarını daha önce 2018 ve 2019 da lastik değiştirerek Sorunu çözdüklerinden bahsetti. 2020 modellerinde bunu yapamayacaklarından, benim çağrı merkezi ile çözmem gerektiği salık verilerek uğurlandım. Bugün Honda genel merkez beni aradı. 7600 km deki motorun lastiğini değiştiremeyeceklerinden tabiri caizse “şu ana kadar neredeydiniz” e getirdiler. Bu motorun 5 yıl garantisi yok mu. Soruyorum size. Honda çözümden uzak bir tavır sergiledi. Kınıyorum.
Meslek: Çöpçü
Ref: subulur , cenkcirak,onderto,Corny,yealiens truth,cobragti,SCORPION07, extremeist,karadeniz_tr, buskimaster,meneme2002, FaBeRgE,shbndn,Fatalist, Kuvvet_Mira , xcv200, AlChacK |
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.016
İkinci El Bölümü Mesajları: 642
Konularının görüntülenme sayısı: 42.408 (Bu ay: 932)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 128 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El - Ödüllü Anket