Şimdi Ara

Nokian WR D3 mü GOODYEAR UltraGrip 8 mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
15.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CyberBot

Wr d4 ü hiç görmedim sitelerde

hepsiburadada falan satılıyor hocam. Açıkcası bu kış wr d4 almayı düşünüyorum. Baya methetmişler şimdiden. Eski aracımda UG8 vardı ondan da memnundum yalnız. Bu sene uludağa falan aracımla gitmeyi düşünüyorum umarım nokianlar bahsedildiği kadar iyi çıkar. Yol tutuşta A sınıf alabilen tek lastik şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

quote:

Orijinalden alıntı: CyberBot

Wr d4 ü hiç görmedim sitelerde

hepsiburadada falan satılıyor hocam. Açıkcası bu kış wr d4 almayı düşünüyorum. Baya methetmişler şimdiden. Eski aracımda UG8 vardı ondan da memnundum yalnız. Bu sene uludağa falan aracımla gitmeyi düşünüyorum umarım nokianlar bahsedildiği kadar iyi çıkar. Yol tutuşta A sınıf alabilen tek lastik şuan

Evet hepsiburada ya geldi. Ama benim ebattakiler yok henüz. İlanda var ama "henüz temin edilememektedir" yazıyor. Bende bu sende wr d4 alacam inş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle good year ama lastik üretimi 2015 olsun özellikle dikkat edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: barabum

konu fena hortlamış
    aldığım lastikleri yazlığa geçerken çöpe attım ama hala yorum geliyor

peki hocam wrd3 ten memnunmuydunuz,
    zira bu kış onu almayı düşünüyorum,
    fiyat gayet makulde.
  • self_control kullanıcısına yanıt
    hocam git petlas yada kumho al
    paranı çöpe atma
  • quote:

Orijinalden alıntı: barabum

hocam git petlas yada kumho al
    paranı çöpe atma

Tam olarak anlamadım. Zira bulduğum nokian wrd3 fiyatı petlas vb. Den daha ucuz ve 2015 üretimi.

Diyorsanız ki petlas kumho kış için daha iyi onlara yöneleyim.

• self_control kullanıcısına yanıt
    teknik özellikleri aynıysa ucuzu seç
  • Konuyu tekrar canlandirmak olacak ama bende onden cekisli arcimin lastiklerini seneye degistirecegim (40 k civarina geldi) michelin primacy3 var. Bu kis sadece onlere 2 adet kislik alip ilk baharda yeni yazliklara gececegim.Kisliklari kenara koyup eski yazliklari atcagim.Boyle bir durumda havalar soguyup kislik fiyatlari iyice artmadan netlestirip alacagim.Aklimda pirelli sottorezo ve nokian D3 var.
    Amacim kar kullanimi degil, kisin daha yuksek performans almak fiyat olarak pirelli 282 tl, nokian 330 tl.
    Testlerde D3 acik ara onde ancak yorumlar biraz kafami karistirdi

• çok araştırdım D4 aldım
  • 195/55/R16 ölçüleri için Nokian WRD3 almayı planlıyorum. Fakat bazı test sonuçlarına göre ıslak zemin performansı pek iyi görünmüyor. Bu lastiği kullanan arkadaşlar tavsiye eder mi, Ankara'da yaşadığım için özellikle ıslak zemin performansı benim için önemli, bu lastik ıslak yolda nasıldır? Yoksa Nokian yerine gidip Petlas gibi markalara mı bakayım? Yukarıda bu tür bir yorum var zira...
  • Her iki lastiği de 4 ve 2 yıl test etmiş birisi olarak goodyear Ultragrip 8 i tek geçerim.
    2017 kışında aldığım grip8 nokiana göre 1 tık yukarıda bir arkadaşın tavsiyesi üzerine aldım üstelik 2014 üretimi idi(0 aldım)
    şimdi yine lastik bakıyorum (araç değiştirmem nedeni ile eskileri arkadaşa yar oldu)
    Good year bakıyorum ebat biraz zor bir ebat fiyatlar çok yüksek
    nokian 867, goodyear 946 (nokian ın üst modelleri var lakin burası norveç veya rusya değil -° li dereceler yılda 5-10 günü geçmiyor
    bahar da nokian yol tutuşu konusunda sıkıntı yaratıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.