Şimdi Ara

Michelin Primacy 3 mü Cross Climate mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Babamın arabası için 205/55/16 ebatlarında 4 lastik alacağız. Daha önce Primacy 2 ve Continental Contact 5 kullanmıştık. Ancak buradaki tavsiyeler ışığında son aldığımız Good Year EGP lastiklerden maalesef memnun kalmadık. (Balans tutmuyor ve lastikçi bu yönde çok şikayet aldığını söyledi)
    1. önceliğimiz konfor. Lastik kesinlikle yumuşak ve sessiz olmalı. Çabuk tükenmesi hiç problem değil.
    Bu ihtiyaç doğrultusunda yukarıdaki 2 lastiği de kullanmış arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum.
    Araba İzmir'de kullanılıyor.
    Teşekkürler.

• Bizim araçta Michelin energy saver+ var gayet güzel lastik isterseniz onada bir bakın.
  • O da iyidir eminim. Ama genellikle yakıt tasarruflu modeller biraz daha sert oluyor genel izlenimime göre.
    Fiyatları da birbirine yakın olduğu için Primacy ya da Cross Climate tercih etmek istiyoruz.
    Yorumunuz için teşekkür ederim.
  • conti 5 ten vazgeçmenizin sebebi nedir ?
  • Hocam kis sartlarindan dolayi crossclimate seceneginiz olustuysa bi sey diyemem ama diger her sartta phirimacy 3 tek gecerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blacksea533 kullanıcısına yanıt
    Aslında vazgeçmek demeyelim de, yumuşak lastik arayışı sebebiyle, forumlarda çok tavsiye edilen ve f/p oranı yüksek olduğu belirtilen Good Year EGP aldık. Ancak yol tutuş ve dayanıklılık konusunda Conti çok iyi olmasına rağmen, daha konforlu olduğunu düşündüğümüz için Michelin markasına yöneldik. Gerçekten eski arabada kullandığımız Primacy çok iyiydi.
    Şu anda fiyat da dahil tüm kriterlerde önceliğimiz konfor.
  • İzmir'deki kış şartları son derece sınırlı malumunuz. Ama crossclimate = primacy 3 + kış performansı derseniz kesinlikle crossclimate tercih edeceğiz. Çünkü arada pek bir fiyat farkı yok. Ama derseniz ki primacy'nin artısı daha fazla, o zaman tabi ki kış performansını bir kenara bırakıp primacy 3 ederiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Goodyear mı, Continental mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Primacy 3.
    Tek bir amaca yönelik başarılı lastik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her işi yapan hiç bir işi tam yapamaz. İzmir yazın sıcak olur. Cross climate büyük oranda performans kaybı yaşar 45 50 derecelerde. Kışın ise iyi olmasına rağmen izmir - derecelere nadir iner. Kar desen hiç yok zaten. Primacy 3 size daha uygun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam İzmir'de yaşıyorsanız bence CC'yi eleyin. İkisi arasından Primacy3 derim. Bizim burda yollar bozuk olduğundan cesaret edipte alamıyoruz Michelin'leri Son olarak Conti CPC5'lerden memnun kaldınız mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: humerus06

Hocam İzmir'de yaşıyorsanız bence CC'yi eleyin. İkisi arasından Primacy3 derim. Bizim burda yollar bozuk olduğundan cesaret edipte alamıyoruz Michelin'leri Son olarak Conti CPC5'lerden memnun kaldınız mı ?

Bende >140Hp önden çekişli araçlarımda İzmir asfaltınbda Michelin lerle hep patinaj sorunu yaşardım, Continental SC5 olsa bu sorun olur mu diye düşünürdüm..
  • Merhaba İstanbul da oturuyorum ve lastik alma aşamasındayım.
    Pirelli cinturato Blue, Michelin Primacy 3 yada Cross climate düşünüyorum. Fiyatları aynı. 215/55R16 jantı olup Cross climate kullanan arkadaş var mı? Yada diğerlerini kullanan?
    Yorumlarınızı bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.