Şimdi Ara

Continental mı good year mi veya bridgeston mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acil karar vermek zorundayım işlerimden dolayı. Hangisi daha uzun ömürlü ve sağlamdır? Öncelik uzun ömürlü ve sağlamlıktır. Gerisi hiç önemli değil. Arabayı az kullanıcam. Saygılar

• Her markanin alt orta üst modelleri var.Her aracin farkli modelleri var.İsim olarak ilerlemek istiyorsan hiç biri diyip michelin der gecerim.Lastiklerin marka adi altinda sitesi vardi o siteyi bulup aradigin ebatlari markalari araştirsan daha sağlikli bilgiye sahip olursun.Forumda o site var hangi konuda unuttum.
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

Alt model hocam çünki param anca onlara yetiyor?

• TheMessage T kullanıcısına yanıt

Olabilir hocam,ozaman bütçen hangisine yetiyorsa onu alicaksin:)

Hocam sordum işte kriterleri yukarıda hangisi daha iyidir diye. Yeşillik olsun diye sormuyorum. Bulunduğum lastikçide bu üç marka var. Birde lastik konusunda vakıf değilim. Saygılar

Hocam,bende sana diyorum ki her markanin modelleri var biri iyi iken digeri kötü olabilir.Ebatlarini söyle bari araştirayim senin için bakayim.

• Continental ultra contact var, yüksek mil yani uzun ömür vaadiyle pazarlandı. ölçü varsa ona bakılabilir.

Az kullanılacak araba için neyin uzun ömür beklentisi bu anlayamadım yalnız. 3 marka da başarılıdır, bütçeye uyan herhangi bir standart seri modelini alıp geçebilirsiniz. Turanza 6, Conti premium veya ultra contact, goodyear efficient grip. hepsi olur.

Allah razı olsun kardeşim. 185 65 R 15 mesela bridgeston turanza t005 serisi en ucuz olanı. continental ve good year için aynı ayarda hangisi olabilir?

• SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt

hocam araç doblo 2007 model. premium lastik arayışında değilim. amacım uzun ömürlü ve sağlam olsun. araştırdığıma göre bridgeston uzun ömürlü ve sağlam diyorlar doğru mu bu ?

Yazdığınız markalar premium lastik üreticileri.

Bridgestone Tr yollarına uygun, dayanıklı denir ama eski sert lastikleri için denirdi bu daha çok. şu anda T005 veya Turanza 6 gibi yumuşak hamur serilerin diğerlerinden farklı olduğunu zannetmiyorum. hepsi iş görür.

• Tyrereviews sitesine bakabilirsiniz. Bridgestone Turanza T005 en iyisi olmasa bile bütün koşullardaki testlerin ortalamalarında üst sıralardadır.

• Goodyear abartılmış bir lastik bence Cont ve Bridges ile karşılaştırılamaz bile. Cont ASC kullanıyorum çok memnunum ama Bridges de çok iyi lastik. Modeli bulmak önemli burada.
  • Uzun ömürlü lastik olmaz. Üreticinin belirttiği km yada 4 yıl ömrü. Dediğin gibi az km yapıyorsan 4 yilda 30-60bin km gidemeyeceksen zaten 4 yıl sonunda lastiğin ömrü tamamlanmış olacak.
  • conti çok iyi ama ömrü az, dediklerine göre egp al
  • T005 bütçeye uyuyorsa al
  • t005 guzel lastık lakın bir miktar uğuldama yapıyor.

• Bridgeston turanza t005 sipariş verdim.tesekkurler saygilar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.