Aracın katalizörünü yeni değiştirdim. Raporda ölçüm sonuçları ne kadar sağlıklı bilgi verirmisiniz.
Kira Zam Oranı Hakkında Yardım.
Şuanda 3 tane kirada dairem var, fakat piyasanın 4 te 1 fiyatında kira ücreti veriyorlar. Sorum şudur 2025 temmuz ayında zam güncellenicek. 2025 temmuz ayına kadar şuan ki % 65 zam oranı olan artış miktarı önümüzdeki temmuzda zam oranınınn aşağı düşme olasılığı varmı? Saygılar
Yurtdışından 45 dolara ürün satın alabiliyormuyuz?
Telefona kılıf satın alıcam.gümrük muhabbeti vardı en son 30 dolar veya euro diye?
Aracın katalizörünü değiştiricem.satıcı valfını soruyor.nerde yazılıdır araçta nerden bulabilirim?saygılar
Yıllık kira zam artışında yardım..
Şuanda kirada dairem var. 2+1 ve bulunduğu mevki olarak çok iyi bir yere sahip. Sıfır daire olarak kiraya verdim. Şuanda 5 bin liradan kirada duruyorlar. %25 mağduruyuz. Neyse önümüzdeki yıl haziran ayında kira yenileniyor. Ve. Çevre kiralar 15 ile 18 bin lira arasında. 2025 haziran ayında 10 bin tl talep edebilirmiyim kanunen yani mahkemeye verip . Yoksa hakim %65 mi bakar. Yani devlet % 65 zam yapabilirsin deyip hakim 10 bin lirayı kabul etmeyebilirmi.
Acil karar vermek zorundayım işlerimden dolayı. Hangisi daha uzun ömürlü ve sağlamdır? Öncelik uzun ömürlü ve sağlamlıktır. Gerisi hiç önemli değil. Arabayı az kullanıcam. Saygılar
Fiat doblo araca yaz lastiği satın alıcam. Bridgestonun 185 65 R15 ölçülerinde hangi serisini almalıyım? Yani lastikçide bridgestonun hangi serisini sipariş vermeliyim? Saygılar
Oyuncu laptobu olarak hangi marka iyidir veya üstündür? Oyuncu laptopu satın alıcam. Kafam çok karıştı.
Kira konusunda yardım !
Kirada 4 dairem var, fakat 4 yıldır piyasanın çok altında oturuyorlar fiyat olarak.bundan dolayıda fazlasıyla malımla çok sinir ve stress sahibi oldum.satmayı düşünmüyorum. Ama kirayada vermek istemiyorum.acayip bir şekilde soğudum bu işten.sormak istediğim, mahkemeye dilekçe verip ben bundan sonra kira işi kesinlikle yapmıycam diye dava açabilirmiyim ve bu davada kiracılar tahliye olurmu?
Paxil ve rexapin kullanmama rağmen kafada kurma.
Bu ilaçları içtiğim halde aşırı derecede kafada kurma hastalığı var. 8 yıldır kullanıyorum. Acaba etkisi geçtimi. Ve ya ne yapmam lazım?
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 499
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 38.037 (Bu ay: 1.803)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 81 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası