Şimdi Ara

Michelin pilot sport 4 mü Continental premium contact 6 mı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
9.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Konfor, yol tutuşu ve ses öncelik sonrası performans..

İki model arasında hangisi daha başarılı?.

Lütfen objektif olalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Ebatlar nedir? Ben de lastik bakıyorum 245 45 R18 ebatında.
    Sattığım aracıma PremiumContact 6 almıştım. Tam 2 sene kullandım. Bi tık sesliydi. Konfor konusunda yorum yapmam zor eski lastiklerim hem farklı ebattaydı hem de yine Continentaldi. ContiPremiumContact 2 modeliydi.
    Kuru ve ıslak zeminde fren ve yol tutuş konusunda son derece memnundum.
    Fakat kuru zeminde tam bir canavardı. Hem yol tutuş konusunda hem de frenlemede.

Dayanıklılık konusunda yorum yapayım. XL yanak değildi ama yanakları gayet sağlamdı. 1 kez yanaktan zarar gördü (kullanıma engel değil sadece yüzeysel çizik) o da başkası tarafından kasıtlı yapılan bir şeydi. Tabanda da herhangi bir çatlama, parçalanma olmadı. Herhangi bir çivi batması da yaşamadım. İzmirde yasıyorum lastikler takıldığı andan itibaren aracı satana kadar lastik değişimi yapmadım (kış lastiği vs). Yani 2 sene tüm mevsimleri 2şer kez gördü, kışın eksi dereceler olduğunda bile bunları kullandım. Araç zaten dışarıda yatıyor garajım yok.
    Buna rağmen performansı ilk taktırdığım gün nasılsa hala öyleydi.

Son olarak bahsettigim tüm durumlar farklı ebatlar için farklı şekilde gerçekleşiyor olabilir. Benim eski aracımda kullandığım ve üstteki yorumları yazdığım ebatlar 205 55 R16 91V, Fransa üretimi lastik içindir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• BPG2004 kullanıcısına yanıt

Cevabınız için teşekkür ederim.

205 55 16 bize de gerekli olan.

Michelin pilot sport 4 çok olumlu yorumları var.

Conti pc6 da fena değil gibi ama sanki Michelin bir adım önde gibi geliyor bana.

Emin olamadım.

Michelin fiyatı Conti den yüksek ancak bizim için sorun değil fiyat farkı

• Michelin kesinlikle alma. 2020den beri kullanıyorum. Pandemide 2 yıl dışarı çıkmadık. Toplamda 25 bin km ancak yapmışımdır fakat lastikler öldü. Bundan önceki bridgestone turanza 001 60 bin km 4 yıl götürdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DC01DF2E2 -- 15 Haziran 2022; 23:27:13 >
  • Conti’den şaşma, hele ki sıcak bir memlekette yaşıyorsan Michelin’den uzak dur, 15bin km’den sonra kılcal çatlaklar boy göstermeye başlıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Üstünde BDRİGESTONE er33 var kazık gibi hocam bedava verseler takılmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • FthGTI F kullanıcısına yanıt

Continental çok sesli diyorlar.

Michelin dayanıksız o konuda haklısınız ancak konforun bedeli bu yumuşak lastik çabuk bitmesi galiba

• Açık konuşuyım bridgestone daha iyi yol tutuyordu. Arabada esp olduğunu fark etmezdim. Şimdi her yokuş ya da kalkış, biraz hızlı hızlanma ilerlerken bile patinaj önleyiciyi devreye sokuyor. Pilot sport 4 kullanılmaz onun haricinde ne alıyorsanız alın. Sessiz diye kendinizi tehlikeye atmayın ben bir kere kaza yaptım siz yapmayın

• Pilot Sport 4 için olumlu yorum var ama hangi ebatlar için?
    Bu lastiğin sizin ebatta da güzel sonuçlar verip vermeyecegini ben kestiremiyorum.

Ben henüz 16 jantta kullanan görmedim. Hatta 16 janttaki lastik testlerinde de Pilot Sport 4 ü hiç görmedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu pilot sport 4'ü bende merak ediyorum bayada pahali bir lastik ama aracın üstünde bile ayrı bir güzel duruyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2019 insignia aracımızda cpc6 - 2014 c4 aracımızda primacy 4 mevcut conti net daha iyi diyebilirim micheline göre

• Ben Pilot Sport 4 kullanıyorum 1 seneyi geçti çok ama çok memnunum.Sınıfındaki en iyi lastik.Bendeki ebatlar 243 35 18 gerçi.Yol tutuş,konfor ve ıslak zemin performansından çok memnunum.Başka lastik büyük ihtimalle kullanmam daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex_silver -- 16 Haziran 2022; 12:18:44 >
  • www.tyrereviews.com
    2020 Tyre Reviews Ultimate Summer Tyre Test - Tyre Tests and Reviews @ Tyre Reviews
    https://www.tyrereviews.com/Article/2020-Tyre-Reviews-Ultimate-Summer-Tyre-Test.htm

www.tyrereviews.com
    2021 ADAC Summer Tyre Test 205 55 R16 - Tyre Reviews and Tests
    https://www.tyrereviews.com/Article/2021-ADAC-Summer-Tyre-Test---205-55-R16.htm

Tyre Reviewsyoutube
    Please subscribe, and follow me here: https://www.instagram.com/jonathan__benson/ It's finally done! A long term test of the Michelin Pilot Sport 4, Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 and Continental PremiumContact 6 in 225/40 R18. https://www.tyrereviews.co.uk/Article/Pilot-Sport-4-VS-Asymmetric-5-VS-Premium-Contact-6.htm I rotated the use of each tyre over the past few months, covering thousands of miles, and have worked out which tyre has the best dry grip, which has the best wet grip, which tyre is the most comfortable, but most importantly, which tyre has the best steering response and sporty handling. While this test was completed in 18" wheels and tyres, it should also apply to the equally popular 225/45 R17 size. More information can be found at Michelin Pilot Sport 4 - https://www.tyrereviews.com/Tyre/Michelin/Pilot-Sport-4.htm Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 -https://www.tyrereviews.com/Tyre/Goodyear/Eagle-F1-Asymmetric-5.htm Continental PremiumContact 6 - https://www.tyrereviews.com/Tyre/Continental/Premium-Contact-6.htm Music by epidemicsound
    https://www.youtube.com/watch?v=2_utfLrFaOM

Bridgestone bahsi geçmişken söyleyeyim eski modelleriyle T005'in alakası yok, yeni isim altında da yenilenmiş çok hoşuma gitti. 195/65/R15 91V aldım, bu boyutta 4 kanallı geliyor. İncelemelerdeki eksi ve artı yönleri kendi sürüş ve tercihlerinizle karşılaştırarak bir tercih yapabilirsiniz, videodaki test aynı boyutlarda değil fakat genel anlamda bir fikir verebilir.

• 1 yıldır 215/45/17 pilot sport 4 kullanıyorum, çok memnunum. her türlü zemin şartında çok iyi tutunuyor. çabuk biterse de hakkını vermiş olacak en azından. yalnız bundan önceki michelin tecrübelerime göre, michelin yaşlandıkça kalitesinden çok bir şey kaybetmiyor, bunu da hesaba katınca erken bitiyor izlenimi vermesi göz ardı edilebilir.

sübjektif olarak ps4 lerin yanak tasarımını çok beğeniyorum, jant üzerine güzel oturuyor. contiye ise hiç alışamadım, testlerde daha iyi ve ucuz olsa bile ps4 e tercih etmezdim.

yalnız asıl amaç konfor ve sessizlikse primacy 4 daha doğru tercih olabilir. sonuçta ps4 performanslı kullanıma daha uygun bir lastik. aynı şey conti tarafında da geçerli.

• Conti’de konforsuz değilki, ayrıca ses seviyelerinde ben bir fark göremedim iki lastiğide kullandım.

• Conti bu modeli kullandım megane 4 araçta,good yeardan sonra çok iyi gelmişti.tavsiye ederim.
    İnce yanakta narin bir lastik kaldırıma falan sürtmemeniz gerekiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben de çok araştırdım, nokian wetproofta karar kıldım.

Desibel 68
    Yol tutuş A
    Yakıt C

Eski lastiklerim Pirelli P7 Cinturato idi.
    Desibel 68
    Yol tutuş B
    Yakıt C

Her ne kadar dişleri iyi olsa da 3 adedi 2018, 1 adedi 2021’di.

Yalnız yeni taktırdığım Nokianlar hem daha gürültülü hem de daha sert geldi sanki. Bilmiyorum pisikolpjik de olabilir 🤔

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi individual -- 18 Haziran 2022; 16:13:54 >
  • continental ultra contact'a da bi göz atın bence

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.