Şimdi Ara

michelin pilot sport 4&continental sport contact 5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
16.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Audi a4 aracımızda continental sport contact 5 var lastik degistirme zamanı geldi
    Pilot sport 4 ile arasında kaldım
    Pilot sport 4 kullanan varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Conti cs5 lastiklerim 3 yil 30binde dagildilar.yani ön iki lastik de diş derinlikleri sıfirlandi bolonlar olustu.arka lastik yanaklardan teller çikti. Neyde uzun arastirmalardan sonra 4 adet goodyear eagle f1 asym3 aldim 3bin km oldu şuan maşallah. diyelim iyiler.

• 5000 kilometredir ps4 kullanıyorum sportif kullanım için kesinlikle tavsiye ederim

• Yaklaşık 20 bin km'dir SportContact 5 kullanıyorum arkadaşımda da Pilot Sport 4 var, ikisi de iyi ancak Pilot Sport biraz daha sessiz, biraz daha yumuşak ve ıslakta daha iyi tutuyor.
  • Continental hem yaptığı terbiyesizlikten dolayı tercih edilmez,hemde eski focus aracimda 25binde kendini bıraktı

• Pilot sport 4 parlamış zeminlerde ş.içinde kendini çok çabuk bırakıyor, sc5 veya asymetric 3 çok daha mantıklı, ps4 ıslak zeminde rakipsiz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Nickenick

Conti cs5 lastiklerim 3 yil 30binde dagildilar.yani ön iki lastik de diş derinlikleri sıfirlandi bolonlar olustu.arka lastik yanaklardan teller çikti. Neyde uzun arastirmalardan sonra 4 adet goodyear eagle f1 asym3 aldim 3bin km oldu şuan maşallah. diyelim iyiler.
    Erken bitme disinda conti de bir sorun yaşamadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Michelin Primacy 4
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şuan piyasada alınacak yazlık spor lastiğin zirvesi PS4'tür, gayrı başka lastik bakmak fuzulidir. Rakiplerinin lastikleri biraz eskidi seneye yeni modelleri geliyor, o vakit işler değişebilir.
  • Benim lastik ebatlarım 235/40/18. Üzerinde Continental csc5 var, araba 25bin oldu bayagi yıpranmış. Aklımda ps4, csc5 ya da pzero var. Biraz daha sessiz performans lastigi bulursam alırım👍🏽

• ps4 yol tutuşunda çok başarılı... sport contact'ı bilmiyorum maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcohol06

Şuan piyasada alınacak yazlık spor lastiğin zirvesi PS4'tür, gayrı başka lastik bakmak fuzulidir. Rakiplerinin lastikleri biraz eskidi seneye yeni modelleri geliyor, o vakit işler değişebilir.
    Conti sport 6’nin sadece 19 inç de lastiği var 17 de olsa saniye düşünmem alırım

• Bende a4 quattro kullanıcısıyım geçen yıl pilot sport 4 kullandım bu yıl conti deneyim dedim
    ama michelin açık ara önde contiye göre
    ama lastik diğerlerine göre çabuk siliyor, özellikle 20.000 den sonra ıslak zeminde sıkıntı yarattı bende
    yeniden alacağım zaman kesinlikle michelin tercih edeceğim
    bu arada aklınızda bulunsun kışlıkta da goodyear denemediyseniz kesinlikle deneyin derim
  • pilot sport 4
  • Alternatif olarak Yokohama ve Nokian da bakilabilir
  • 3 yıl 225/40/18 sport contact 5 kullanıcısıydım, gürültü dışında sorun yaşamadım

• Pirelli PZero Pz4 al derim.Gerçek PZero 'dur kendileri.Yalnız internetten alırsan stok teyidi al,zira ben 2 ay önce 225/40/18 set aldım o kadar beklememe rağmen tedarik edemediler.
  • Continentalin yaptigi terbiyesizlikten sonra konular acilimis ve yerin dibine sokulmustu marka.

Neyse birsey demiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: tafo0911

Continentalin yaptigi terbiyesizlikten sonra konular acilimis ve yerin dibine sokulmustu marka.

Neyse birsey demiyorum..
    Haklısınız ama petlas alacak halimde yok

• quote:

Orijinalden alıntı: EnDiViT

Bende a4 quattro kullanıcısıyım geçen yıl pilot sport 4 kullandım bu yıl conti deneyim dedim
    ama michelin açık ara önde contiye göre
    ama lastik diğerlerine göre çabuk siliyor, özellikle 20.000 den sonra ıslak zeminde sıkıntı yarattı bende
    yeniden alacağım zaman kesinlikle michelin tercih edeceğim
    bu arada aklınızda bulunsun kışlıkta da goodyear denemediyseniz kesinlikle deneyin derim
    Araba üstünde conti var hocam 6 serisi olsa dakika düşünmem alırım

Mesela

Yorum icin teşekkür ederim

• Peki ben de bi soru sorayım. Pilot sport 4 mü yoksa asymetric mi?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.