Şimdi Ara

Michelin pilot sport 4 mü Continental premium contact 6 mı?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
9.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • individual İ kullanıcısına yanıt
    Nokian’larda tabandan dökülme problemi yaşayanlar olmuştu daha önce,

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • FthGTI F kullanıcısına yanıt
    Wetproof kullanan bir kullanıcı vardı, 1 yıl kullanmış. Bir aşınma görmemişti.
    Bakalım hayırlısı, keşke cinturato alsaydım diyorum bende. 91Y yerine 94W alınca muhtemelen sertlik değişiyor gibi.

• CP6, Turanza kadar sert ve sesli bir lastik ama işte bizim yollarda da yumuşak hamurlu sessiz lastik sıkıntı çıkarabiliyor maalesef. Ben Turanza ER300 sonrası CP6'ya geçince hiçbir fark görmemiştim kendim bilmesem lastik değiştirdim demezdim ki biri 7 yaşında diğeri yeni üretim 0 lastikti.

Normalde konfor isteyen birinin yüksek yanaklı, dar tabanlı ve yumuşak bir lastik kullanması gerekli zira bunların üçü de sesi çok etkiliyor.

Bu arada TEM'den FSM'ye giderken çok fazla yol sesi alan sadece ben değilim herhalde zira bazı sonradan yapılmış kısa bölümler var oralarda ses bildiğiniz 4'te birine falan iniyor. Orijinal asfaltı çok kalitesiz herhalde ya da soğuk asfalt sanırım.

• FthGTI F kullanıcısına yanıt
    O lastikler weatherproof 4 mevsim idi. Wetprooflar sorunsuz, yazlık lastikler

• 2sini de kullanıyorum. Michelin eşimin aracında, Conti de kendi aracımda var. Ben açıkçası öyle çok büyük bir fark görmedim karşılaştırırsam. 2si de aynı gibi

• Konforu öncelikli yazmışsınız

Conti diyorum.

40.000km kadar PASSAT ve Corolla Hybrid araçta eskittim.

PILOT SPORT 4 ise AMG 1.5 Dizel Merso'da RFT olmayanı takılı... araç konforlu ve sessiz...

bu lastiklerle alıp piste çıkmayacaksanız hepsi kendi sınıfında iyi memnun olacağınız lastikler...

ama benim arabam 180-200hp üzeri virajda zorlarım, freni iyi olmalı derseniz Pilot Sport devreye girer

Şehir içi Şehirler arası güvenli olsun kurallar içinde gider gelirim dersen Conti'yi alın ve memnun kalın...

• F30 aracımı continental sport contact 5 run flat orijinal lastiği ile çok sert buluyordum, artık run flat lastik taktırmayacağım derken michelin bayisindeki abimiz bu michelin sport 4 run flat lastiği önerdi, acayip memnun kaldım, continental evet sağlam, uzun ömürlü ama 18 inch jant, run flat lastik ve Türkiye yolları birleşince kütüklük garanti, şu anda aracımın konforundan gayet memnunum, f30'culara tavsiyem michelin sport 4'tür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pilot sport 5 al geç
    Premium contack 6 taş gibi lastik ayrıca çok ses yapıyor.

• Arkadaşlar opel corsa aracimda sag ön lastik yama yerinden hava kaciriyor lastik disleri iyi lastikci değişmemi önerdi. Tek lastik değişimi sıkıntılı imis ne almami önerirsiniz. 205 45 R17 88h üzerinde michelin primacy 4 S2 var 32bin km de arac. Önleri takim olarak değişmek gerekecek sanirim. Güvenli olsun istiyorum İzmirde yaşıyorum yollar köstebek yuvasi gibi.

• Dünyanin gelmis gecmis en iyi yol lastigi pilot sport4 tür.

Üzerine tanimam.

• Aynı segment değiller. Cpc6 nın rakibi primacy4.

• The Division Bell kullanıcısına yanıt
    Pilot sport 5 çıkana kadar öyleydi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Teslaa89

Pilot sport 5 çıkana kadar öyleydi :)

Pilot Sport 5 kullandınız mı?

• Öncelikle 16 jant ebatlarında ps4 yok diye biliyorum. 17'den başlıyor olması lazım. Ama yol tutuşu istiyorsanız ps4 veya ps5 alabilirsiniz. Ancak kendi aracınızda jant değişikliğine de gitmeniz gerekir masraflı olacaktır. Ben passat aracımda continental ecocontact 6 kullanıyorum. Zaman zaman oldukça sert virajlara girdiğimi söyleyebilirim. 2019 senesinden beri aynı lastikleri kullanıyorum. Halen bir yıpranma söz konusu değil.

• kormodos K kullanıcısına yanıt
    ps4 16'da var ps5 17'den başlıyor

• gorkemert kullanıcısına yanıt

205 55 r16 olarak ps4 buldum ama kendi aracım 215 veya 225 düşünüyorum bu taban genişliğine sahip r16 ps4 yok sanırım

• Marka takintisi yoksa hangisi daha ucuzsa o alinir. İkisi de premium lastik sonucta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kormodos K kullanıcısına yanıt
    olabilir hocam benimki 205 55 16, aslında 16 inch'te continental premiumcontact 7 de gelmeye başladı deneyimleyen var mıdır bilmiyorum.

• gorkemert kullanıcısına yanıt

Şansıma bak pc7 de sadece 205 55 16 olarak geliyor. daha geniş taban yok yine. deneyimleyen bilmiyorum ama iyi bir lastik olacağını tahmin ediyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.