Şimdi Ara

Goodyear eagle sport 2 yaz lastiği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Goodyear eagle sport 2 yaz lastiği detaylı bilgi arıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Goodyear Eagle Sport 2 Yaz Lastikleri hakkında Bilmeniz Gerekenler

Goodyear Eagle Sport 2 yaz lastikleri, yüksek performanslı araçlar için özel olarak tasarlanmıştır. Bu lastikler, kuru ve ıslak zeminlerde mükemmel yol tutuşu ve hassas direksiyon hakimiyeti sağlar.

Goodyear Eagle Sport 2 Yorumları

Kullanıcılar, Goodyear Eagle Sport 2 lastiklerinin performansını ve dayanıklılığını övmüşlerdir. Müşteri yorumlarına göre, bu lastikler:

• Mükemmel yol tutuşuna sahiptir, virajlarda bile güveni artırır.
    • Islak zeminlerde bile kısa fren mesafeleri sağlar.
    • Sessiz ve konforlu bir sürüş deneyimi sunar.

Goodyear Eagle Sport Tz Yorumları

Goodyear Eagle Sport Tz lastikleri, Eagle Sport 2'nin önceki neslidir. Bu lastikler de yüksek performanslı sürüş için tasarlanmıştır ve kullanıcılar tarafından benzer şekilde olumlu yorumlar almaktadır.

Goodyear Eagle Sport 2 Nasıl

Goodyear Eagle Sport 2 lastikleri, çeşitli araçlar için farklı boyutlarda mevcuttur. Doğru boyutu seçmek için aracınızın kullanım kılavuzuna veya bir lastik uzmanına danışmalısınız.

Goodyear Eagle Sport 2 vs Efficientgrip Performance

Goodyear Eagle Sport 2 lastikleri, Goodyear'ın Efficientgrip Performance lastikleriyle benzer özelliklere sahiptir. Ancak Eagle Sport 2'ler daha yüksek performanslı bir sürüş için tasarlanmıştır.

Yüksek performanslı bir yaz lastiği arıyorsanız, Goodyear Eagle Sport 2 lastiklerini kesinlikle göz önünde bulundurmalısınız. Kullanıcı yorumlarına ve bağımsız testlere göre, bu lastikler mükemmel yol tutuşu, ıslak zemin performansı ve dayanıklılık sunar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Uygun ebat varsa EfficientGrip Performance 2 modeline bakın. Bu lastiğin ilk serisi kötüydü. Buna da baktım simdi C ıslak zemin etiketi var. Ebatlar nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 175 65 r14

• Ata kut A kullanıcısına yanıt
    4 lastik için bütçeniz ne kadar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Goodyear Türkiyeyoutube
    Goodyear Eagle Sport 2
    https://www.youtube.com/watch?v=bBTN2SPCI_Y
  • Ben ilk serinin son zamanlarında ilk seriyi almıştım. İlk çıktığı zamanki şikayetler sebebi ile arada güncelleme olmuş sanırım lastikte. 2001 s40 2.0t aracımda kullanmıştım. 6 ay kadar kullandım ve bir şikayetim olmadı benim. Aksine çok memnundum ancak uzun dönem için bilgim yok. Aracı sattım daha sonra. İkinci nesli daha iyidir diye düşünüyorum. Araştırırsanız her lastik markasında kötü yorum olduğunu göreceksiniz, birazda şans işi. Ben 4 adet Falken almıştım 2 sinin tabanı kaymıştı oysa çok iyi yorumları vardı ben alırken. Lassaya da bakabilirsiniz uygun fiyatlı istiyorsanız.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama hocam ne yaptınız? Bende de 175 65 14 lastik alacağım da karar vermedim henüz ne alacağıma.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.