bu lastik nasıldir alinir mi Bridgestone 225/45R17 TURANZA 6 94Y XL Yaz Lastiği Bridgestone 225/45R17 TURANZA 6 94Y XL Yaz Lastiği (Üretim: 2024) Fiyatı, Yorumları - Trendyol https://www.trendyol.com/bridgestone/225-45r17-turanza-6-94y-xl-yaz-lastigi-uretim-2024-p-801728793?boutiqueId=61&merchantId=348597 |
Bridgestone TURANZA lastik
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
turanza sizden uzak, Allaha yakın olsun. o derece berbat lastik.
-
T6 modelini bilmiyorum,ancak T005 oldukça kaliteli ve iyi bir lastik, tavsiye ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
T005 ben de kullanıyorum şirket aracımda, normalde fiyat performans olarak kendi aracıma alacağım bir lastik değil ama sorun yaşamadım, geçen hafta tekrar takıldı, 2. Sezonunu kullanacağım. Yol tutuşu iyi ama biraz sert ve gürültülü. Sert olmasından ötürü uzun ömürlü.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
T005'i 1,5 yil ankara'da kullandim, 25 bin km'de hemen eridi bitti. Bilmiyorum Ankara'da genel durum mu boyle ama bana cok uzun omurlu gelmedi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2019 yılında sıfır aldığım corolla üzerinde vardı ilk gün çıkarıp Goodyear year ile degistirmistim bridstone Japon mali sert gürültülü ama uzun ömürlü bir lastik diye biliyorum şimdi olsa gücüm yeterse comtinental olmadı fiyat performans olarak falken alırım
sert hamurlu uzun ömürlüdür çok fazla bi yol tutus beklemeyin
-
turanza 6 nasıl
-
Sakın alma. Bridgestone lastik ne olursa olsun 25bin kmde eriyip bitiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eski serileri çok iyiydi 62 bin yol yapmışlığım vardı
ne tavsiye edersin conti mi michell mi
-
Benim Alfa Romeo Tonale'de fabrika çıkışlı 235/40R20 boyutunda Turanza T005 geldi ve kesinlikle ve kesinlikle önermiyorum. Nedenlerine açıklayayım:
* Yokuşta kalkış yaparken patinaj çekip kaydırıyor. Yetkili servisteki usta arabayla drift mi attın demişti.
* Çok fazla gürültülü.
* Çok çabuk eskiyor. 15-20 bin km'deyken balans yaptırdığımda balansçı dayı 30 bin km'de sanmıştı lastikleri.
* Şehir içinde 50'yle giderken çok sert bir virajda kez kayıp yan şerite geçmişliğim var. Torsiyon çubuklu Astra K yanımdan daha yüksek bir süratle geçip gitmişti (eski aracım Astra K'ydı ve Tonale çok daha iyi yol tutuyor, eminim).
* 2 arkadaşımda daha birebir aynı araç ve lastiklerden var, üçümüz de memnun değiliz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abandonware -- 23 Aralık 2024; 23:16:55 > -
turanza dan memnun ola görmedim
-
Petlas Funtoma vs bundan bin kat iyidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X