Şimdi Ara

Lastik Tavsiyesi *RFT Michelin ve Continental

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
11.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Lastik Tavsiyesi *RFT Michelin ve Continental

(En Son Oy Tarihi: 2.6.2024)
Giriş
    225-45-17 RFT lastik alcam. 3 adet RFT lastik arasında kaldım. Fiyatlar birbirine çok yakın. Bana yardımcı olabilirmisiniz ? Hangisini alayım ? Yorum yapan ve oylayan arkadaşlara Teşekkürler.

Michelin Primacy 3 ZP 225/45R17 91V

Michelin Pilot Sport 4 ZP 225/45ZR17 91W

Continental ContiSportContact 5 * SSR 225/45R17 91W FR

***Araç BMW F20 Lci 1.16D 2016

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekos -- 24 Ağustos 2019; 6:6:1 >

• Eski lastiğim Continental sportcontact5 yeni lastiğin pilot sport4 bence net şekilde pilot sport4 daha iyi bir lastik.
  • Runflat konforda epey fark ediyor bilginiz olssun
  • Michelin hiç kullanmadım ama bridgestone turanza t001 rft kullandım aracımda daha önce

Şimdi de conti sport contact 5 SSR kullanıyorum
    Ölçüler sızın araç ile aynı

Conti bence turanza ya göre daha konforlu ve sessiz kesinlikle
    Yol tutuş olarak da aşağı değil hatta daha iyi bile diyebilirim

Eğer conti de karar kilarsaniz İst da devamlı alışveriş yaptığım bir bayi var en Uygun fiyatı hep onlardan almıştım pm den iletişim bilgilerini atarım

Conti SSR a ne kadar fiyat aldınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

Eski lastiğim Continental sportcontact5 yeni lastiğin pilot sport4 bence net şekilde pilot sport4 daha iyi bir lastik.
    Evet yurtdışı yorumlarına baktım oralarda da aynısını soyluyorlar. Teşekkür ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekos -- 24 Ağustos 2019; 15:4:12 >
  • Koyduğunuz anket bile reklam kokuyor.....Dünya kadar lastik varken gidip en pahalı 2 markayı getirip burada ankete sokmanız çok garip....Michelin çok güzel yumuşak lastik ve konforlu ve rahat....Yanakları çok ince...Bizim tarla gibi yollara uygun değil...Hafiften kaldırım taşına sürtün cart diye yırtılıyor...TANESİ 1500 LİRA....Ben Avensiste kullanıyorum..3 yılda ..2 kez lastik yırtıldı....Birini aldım....Diğerine stepnedeki bekleyen michelin aynı lastiği taktım...Stepneye 150 liraya çıkma lastik alıp koydum....Conti ise evet kalite.... Fiyatıda öyle......Kışlık lastikte ise NOKİAN rakipsiz.... Oda çok pahalı..... Özeti..... AKIL VEREN ÇOK..PARA VEREN YOK....İŞİNİZE GELENİ YAPIN.....Ayranı yok içmeye …. Atla gider sxxxxxa olmasın....

• quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Koyduğunuz anket bile reklam kokuyor.....Dünya kadar lastik varken gidip en pahalı 2 markayı getirip burada ankete sokmanız çok garip....Michelin çok güzel yumuşak lastik ve konforlu ve rahat....Yanakları çok ince...Bizim tarla gibi yollara uygun değil...Hafiften kaldırım taşına sürtün cart diye yırtılıyor...TANESİ 1500 LİRA....Ben Avensiste kullanıyorum..3 yılda ..2 kez lastik yırtıldı....Birini aldım....Diğerine stepnedeki bekleyen michelin aynı lastiği taktım...Stepneye 150 liraya çıkma lastik alıp koydum....Conti ise evet kalite.... Fiyatıda öyle......Kışlık lastikte ise NOKİAN rakipsiz.... Oda çok pahalı..... Özeti..... AKIL VEREN ÇOK..PARA VEREN YOK....İŞİNİZE GELENİ YAPIN.....Ayranı yok içmeye …. Atla gider sxxxxxa olmasın....
    Merhaba, Ben çok araştırıp bu 3 lastik arasında kaldım reklama ihtiyacım yok bence komik olmuş yorumunuz. Dünya kadar lastik var ama önemli olan can taşıdığımız araçlarımıza en kaliteli ve fiyat performans açısından en iyi lastikleri almak. RFT lastik zaten konfor açısından çok üzen ve sert olan bir lastik o yüzden kullanıcı yorumları çok önemli bu konuda. Niye RFT derseniz ; aracın RFT lastik kullanması gerekiyor ve önceden başım sıkıştığında çok işime yaradı.
    Ben 225-45-17 Michelin Pilot sport 4 Zp(RFT) lastikleri için 650 Tl ve Continental 5 SSR için de : 600 Tl 4 taksit fiyat aldım 0 ve 2019 üretim sokme ve takma içinde. Şimdi diğer lastiklere 550 tl vereceğime bu lastikleri alırım daha iyi ? Sizce bu fiyatlar RFT lastikler ve ebatlar için pahalımı ?

Bunun dışında yorumunuz için teşekkür ederim. En çok kortuğum şey Michelin hiç kullanmadım Conti çok kullandım bu yanak meselesiydi. İnşallah yanaktan gitmez ama rft oldugu için yanaklar kalın zaten .

• Yazdığın fiyatlar çok uygun ve gönül kimi severse güzel odur...Hayırlı uğurlu olsun...İyi günlerce kullanasın....Avensis 17 inç Michelin lastiği 1500 Lira... Çok aşırı değil fahiş fiyat....Senin yazdığın fiyatların uygun....Hayırlı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Yazdığın fiyatlar çok uygun ve gönül kimi severse güzel odur...Hayırlı uğurlu olsun...İyi günlerce kullanasın....Avensis 17 inç Michelin lastiği 1500 Lira... Çok aşırı değil fahiş fiyat....Senin yazdığın fiyatların uygun....Hayırlı olsun...
    Teşekkür ederim. Allah kazasız belasız binmek nasip etsin hepimize. Evet senin lastik 1500 tl çok pahalıymış. Alınmaz o fiyatlara. Sanırım genel bir kampanya var şu an lastik fiyatları 2 ay öncesine oran ile daha uygun.
  • Draqonn kullanıcısına yanıt
    Hangi yönden net bir şekilde diyorsunuz? Bende iki lastiği kullandom daha önce bana görede Conti daha iyi, Michelin çok çabuk bitiyor, ıslakta iyi ama sıcak havalarda çabuk patinaja düşüyor, 20bin km’de yanaklarda kılcal çatlaklar başlıyor, Conti daha stabil, rayda gidiyormuş hissiyatı veriyor ve tutunması daha iyi
  • F30 aracımda continental csc 5 ssr kullanıyorum önler 225 arkalar 255 son derece memnunum.Konforu harika.Önceki lastiklerim pzero rft idi konfor berbat ötesiydi.Conti yi oldukça başarılı buldum.
  • PS4 kullanıyorum daha başka lastik takmam arabaya
  • Tam çatışma conticiler conti der michelinci mic der. Burdan bir sonuca varamazsın. He bu arada conti michelin kuşkusuz en iyi lastik denebilir ama avrupada PS4 bende kullanım ama virajlara sert girdiğinde jant üstünde gidiyosun. Birazda tercih meselesi. Continin en beğendiğim tarafı yağmurdaki performansı
  • Yazlık lastik çok önemli değil...Sağlam olsun...Yarılmasın yeter...Lassa, Starmax , Petlas işimi görür....Kışlık ise bütçe durumuma göre Good year, NOKİAN , CONTİNENTAL , PETLAS arasında gidip gelirim...İşime geleni seçerim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: FthGTI

Hangi yönden net bir şekilde diyorsunuz? Bende iki lastiği kullandom daha önce bana görede Conti daha iyi, Michelin çok çabuk bitiyor, ıslakta iyi ama sıcak havalarda çabuk patinaja düşüyor, 20bin km’de yanaklarda kılcal çatlaklar başlıyor, Conti daha stabil, rayda gidiyormuş hissiyatı veriyor ve tutunması daha iyi
    Merhaba , Sizin dediklerinizi Michelin için bir kaç yerde daha duydum yerli ve yabancı sitelerde yani kullanıcı yorumunuz çok doğru. Ama ben izmirdeyim yaz kış aynı lastik kullancam. Ben daha önce Continental Premium Contact 5(RFT Değil Yazlık lastik) kullandım şu ana kadar kullandığım lastikler içinde en sevdiğim ve en güvenerek kullandığım lastikti. Şu an üzerinde 205 55 16 Goodyear Efficientgrip performance var bunlarda kesinlikle çok güzel lastikler çok iyi yol tutuyorlar fakat şimdi yeni alacağım ölçü için 225-45-17 iki lastiğin çok adı geçiyor , Continental ve Michelin. Ama RFT dediğin zaman akan sular duruyor. Lastiği iyi seçmek lazım zaten yapısı itibari ile sert bir lastik eğer sert bir hamur olursa lastikten çok çekebilirsin. Ben conti ssr ile arasında kaldım. Sonra Michelin PS4 Rft lastiklerini çok iyi bir fiyata buldum. Her ne kadar 3 takım önceden conti kullansamda bu lastiği denemek istedim. İnşallah virajlarda ve kuru havalarda beni uzmez. Yorumunuz için tüm arkadaşlara Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Multistrada

Runflat konforda epey fark ediyor bilginiz olssun
    Evet haklısınız. Kullanmışlığım var ama ben alıştım. Fakat bir şeyi merak ediyorum araca yay takarsak çokmu fazla konfor kaybımız olur ?
  • Bir arkadaş zaten tecrubesini paylaşmış
    Conti 5 kullanıp sonrasında michel 4 kullanmış 4 daha iyi diyor.

Normal Michelin prim3 ü yolda düzgün fren performansı sergileyemezken. Prim3 rft tat vermez.

Bridgestone driveguart lastiği incelemeye alın derim. Rft yazmaz ama rft lastik
    Nissan qq fabrika çıkışlı geldi uzun kullanımım yok ama
    Binek prim3 den sonra sağlam sekilde yola tutunuyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leon_312

Bir arkadaş zaten tecrubesini paylaşmış
    Conti 5 kullanıp sonrasında michel 4 kullanmış 4 daha iyi diyor.

Normal Michelin prim3 ü yolda düzgün fren performansı sergileyemezken. Prim3 rft tat vermez.

Bridgestone driveguart lastiği incelemeye alın derim. Rft yazmaz ama rft lastik
    Nissan qq fabrika çıkışlı geldi uzun kullanımım yok ama
    Binek prim3 den sonra sağlam sekilde yola tutunuyordu.
    Yorumunuz için teşekkür ederim , Bridgestone ile ilgili çok kötü deneyimlerim var. Belki sizin soylediğiniz model çok iyidir ama bir daha asla almam Bridgestone. Continental'lerdeki yanak koruması ve saglamlık konusunda Michelin ile arasında çok kaldım ama sonunda Michelin Pilot Sport 4 ZP 225/45ZR17 aldım. 14 gün sonra gelecek lasitkler bakalım inşallah bizi üzmez ama sanırım çok memnun kalacağım. "Michelin prim3 ü yolda düzgün fren performansı sergileyemezken. Prim3 rft tat vermez." Bu arada bunun için teşekkür ederim evet bazı kötü kullanıcı yorumları var iyiki almamışım bunu vermek istediler biraz önce stoktan ama almadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tekos

Evet haklısınız. Kullanmışlığım var ama ben alıştım. Fakat bir şeyi merak ediyorum araca yay takarsak çokmu fazla konfor kaybımız olur ?
    Ben yay denemedim ama runflat süspansiyonu gerçekten kötü etkiliyor
  • Tekos kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, güle güle eskidin.
    Lastik satıcıların kimi gerçek anlamda bilgi ve dürüst davranırken kimileri para kazanmak ve elindeki ürünü itelemek için farklı yorumlarda bulunuyor.

Prim3 rtf almadıgınız iyi olmuş.
    Birde alman veya fransız malı olup olmadıgını sorsaydınız.
    Çünkü bu iki ülkeden çıkan lastikler daha iyi.

Bende prim3 alman malı var, insanlar yazıyor balon yapıyor söyle böyle diye.
    Araba sıfır üzerinde geldi ,bu lastikler çok şükür balon felan yapmadı, demekki balon yapanlar öyle böyle çukura girmediklerini anladım veya lastik üretim yerine baglıyorum.

Üretim yerini araştırdıgımda , balon riski olabildiğince az yapan alman, fransız diye karşıma çıktı.

Başka bir konuda michelin müşteri hizmetlerini aradım.
    Prim4 lastiklerin yanında AA diye belirten ibare var
    A nın ne oldugunu sordum yumarlama direncinin düşük oldugunu söyledi. Bunun yanı sıra üretim durumunu sordum alman fransız olayını, elbette prosedüre uygun cevap verdi tüm fabrikalarımız aynı teknoloji ve üretim vermektedir gibilerinden cevap verdi.

Umarım sizinde alman-fransızdır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.