Şimdi Ara

Lastik Tavsiyesi *RFT Michelin ve Continental (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
11.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Lastik Tavsiyesi *RFT Michelin ve Continental

(En Son Oy Tarihi: 2.6.2024)
Giriş

Orijinalden alıntı: leon_312

Hayırlı olsun, güle güle eskidin.
    Lastik satıcıların kimi gerçek anlamda bilgi ve dürüst davranırken kimileri para kazanmak ve elindeki ürünü itelemek için farklı yorumlarda bulunuyor.

Prim3 rtf almadıgınız iyi olmuş.
    Birde alman veya fransız malı olup olmadıgını sorsaydınız.
    Çünkü bu iki ülkeden çıkan lastikler daha iyi.

Bende prim3 alman malı var, insanlar yazıyor balon yapıyor söyle böyle diye.
    Araba sıfır üzerinde geldi ,bu lastikler çok şükür balon felan yapmadı, demekki balon yapanlar öyle böyle çukura girmediklerini anladım veya lastik üretim yerine baglıyorum.

Üretim yerini araştırdıgımda , balon riski olabildiğince az yapan alman, fransız diye karşıma çıktı.

Başka bir konuda michelin müşteri hizmetlerini aradım.
    Prim4 lastiklerin yanında AA diye belirten ibare var
    A nın ne oldugunu sordum yumarlama direncinin düşük oldugunu söyledi. Bunun yanı sıra üretim durumunu sordum alman fransız olayını, elbette prosedüre uygun cevap verdi tüm fabrikalarımız aynı teknoloji ve üretim vermektedir gibilerinden cevap verdi.

Umarım sizinde alman-fransızdır.
    Teşekkür ederim. Hepimiz araçlarımı kazasız ve saglıklı olarak güle güle eskitelim.

İşin açıkcası her şeyi sordum ama hangi ülkenin üretimi diye sormak aklıma hiç gelmedi. Bakalım inşallah alman malı olur lastikler. Şimdi EIBACH PROKIT Bmw F20 1 Serisi -25/30Mm. Spor Yay setini araştırmaya başladım. Bakalım belki onları da taktırırım aracın viraj performansına çok katkısı oluyormuş.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.