Şimdi Ara

Continental Lastik Değişimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, 2019 cliomun (20 bin km) bir tekeri hasar gördü iç teli kopunca lastik aramaya başladım ama pek bilgim yok ve kafam karıştı biraz. Şimdi araçla gelen orjinal lastikler contiecocontact 5. Ben bundan alıp takmak istiyorum desenleri falan aynı olsun diye ama bu lastik pek bulunmadığı için pahalı şuan daha yeni çıkan continental modelleri daha ucuz. Sizce eco 5 den mi devam edeyim yeni 2024 üretim bir continental lastik ile mi? Yada farklı bir marka ile mi? Ama bu sefer desen farkı olacak bana sürüşte bir eksisi olur mu bilmiyorum

Continental Lastik Değişimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 6 Kasım 2024; 16:22:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eco 6 çıktığı icin elde kalanlar satiliyor o yüzden herkes kafadan fiyat cekiyor klasik esnaf sistemi ihtiyacı olan alacak gecirelim. Normalde elde kalanin fiyatı dusmesi lazim.

Kac Kilometre sin nerden baksan 4 yil olmuş tek teker değişimi olmaz artık en kötü ihtimalle cift alip cekere takman lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 5 Kasım 2024; 17:31:46 >
  • Hocam en az 2 lastik alman lazım tek lastik olmaz…Beğendiğin marka modeli alabilirsin hemde 2 li değiştirirsen…Ben zamanında corollada senin dediğini yaptım üzerinde Yokohamanın corolla için ürettiği bir lastik serisi vardı (A460 kodlu Yokohama Advan) stepneyi değerlendirmek için ortalama 50 binlerde ön lastikleri yeniledim o zaman da A460 ı bulamadım , bluearth serisi vardı onu aldım taktım kullanırken sorun olmadı lakin yaklaşık 20 bin km sonra baktığımızda A460 hala sağlamken sonradan taktığım lastik bariz fazla yıpranmıştı…Sonrasında michelin’e geçmiştim…

• 2tane pc6 alıp önlere takın

• Nerd Miner kullanıcısına yanıt

Aynen öyle hocam zor bulunuyor diye uçan uçana 6000 diyen var ben 4750 ye şans eseri buldum bi tane. Araç 20 bin km de otoparkda yatiyor çoğu zaman. Çifte gerek varmı ne yapayım sizce kullanamadığım için aracı fazla para harcamak istemiyorum

• BèRuTTì kullanıcısına yanıt

20 bin km fark fazla dostum 0 olarak tek Teker takilmaz hem riskli hem farkli lastik olursa muayene kusuru olur.

ya benzer seviye çıkma ayni teker takılacak yada 2 li olarak değişecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 6 Kasım 2024; 14:9:19 >
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt

Farklı lastik takmıyorum ustam aynı lastiğin 2023 üretimini buldum herşey aynı eco contact 5 üzerindekiler de 2019 üretimi risk olur mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BèRuTTì kullanıcısına yanıt

Km yapmış lastikle yapmamış lastik bir olmaz diyorum arada 20 bin km olacak diyorsun. Ben takmam çift değişirim geçerim. Ha bütçen yoktur arabayı kullanmıyorsan patlayan tarafı takoza alırsın bütçene göre zamanı gelince yaparsın. Kullanacaksan o tarafa şimdilik çıkma lastik bakarsın.

Sıfır lastik Alırken de 2 taneEn iyisini(pahalıyı) almaz aynı paraya orta segment 4 teker alırsın.

Risk var Risk olması her zaman kaza bela geleceği anlamına gelmez. Risk ve kaza farklı kavramlardır. Başına bir şey gelecekse Onu Allah bilir. Ne kabak lastikli şahinler doğanlar yürüyor ne lüks arabalar pert oluyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 6 Kasım 2024; 16:51:10 >
  • çoğunlukla şehir içi kullanıyorsan idare eder bence . tavsiyem şehir içi 60-90 arası sürüyorum diyorsan değiştirme yok şehir dışı 110 ve üzeri yapıyorum diyorsan değiştir . yok tek değiştireceğim diyorsan deseni birebir aynı olanı bulursan çekme mekme de yapmaz ama desen birebir olmalı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.