Şimdi Ara

Lastik değişimi ve sibop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracım da lastik basınç sensörü var yeni yazlık lastik alacağım yeni sibop almam gerekli sanırım bunlar nasıl satılıyor yoksa aracın üstünde olanlar takılabilir mi ? Bu konuda hiç fikrim yok bilen var mı bir şeyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lastik basınç sensörlü olanlar genelde çelik siboptur (opel'dekiler öyle Astra, Insignia).
    Plastik siboplar gibi kesilmez, kopmaz ama onun da içindeki iğnesi değişebiliyor isterseniz. Ucuz bişey.
    O da 3-4 seneden önce kaçırma yapmaz genelde.
  • butterfly_effect_53 B kullanıcısına yanıt
    En iyisi bir lastikçiye danışmak galiba normalde linkini bırakacağım siboptan sipariş verecektim sonra basınç sensörü vs vs kafam bayağı karıştı
    urun.n11.com
    Eha Alligator Tr-414 Kauçuk Sibop Oto Lastik 4 Adet Set - n11.com
    https://urun.n11.com/sibop-kapagi/eha-alligator-tr-414-kaucuk-sibop-oto-lastik-4-adet-set-P179929953

• TheRad67 kullanıcısına yanıt
    Hayır bu gönderdikleriniz zaten olmaz. Bişey almanıza gerek yok.

Dediğim gibi en fazla sibopun ortasındaki iğne değişir o kadar. O da zaten lastikçide var.
  • Geçen yaz ben de yeniledim lastikleri.
    Siboplara hiç dokunulmadı. Lastikçinin söylediği bunlar değişmez dedi, kendim de kontrol ettim sağlamlardı.
    Sen lastiği söken elemana sıkı sıkıya tembih et, sensörlü bu siboplar diye, bazen levyeyi takıp kırabiliyolar dikkatsizce.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değişmez diye kim diyor anlamak zor. Çelik de olsa çatlama kırılma yapıyor. Sadece zamanı gelmemiştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Otomobil silecek değişimi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.