Otomobil silecek değişimi
-
-
Bosch ise al arkana bakma accent aramda kullanıyordum aero twin çizik bile bırakmıyordu namussuz 2 sene hiç problem çıkarmadı. Satarken de üstündeydi yine bir 2 sene daha bir sıkıntı çıkaracağını zannetmiyorum. Gönül rahatlığıyla alınabilir yani
-
@kaplanemral çok teşekkür ederim üstat.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4 sene nasıl kullandınız hocam? 6 ay önce sıfır araç aldım. daha 2. ayda silecekler koyverdi kendini. iz yaparak silmeye başladı.
-
Bosch Marka silecek gereksiz pahalı ve daha önceki aracım da hiç memnunum kalmadım. Ben SİLBAK markasını tercih ederim, özellikle Hybrid modeli şahane.
-
ben aracı 0 aldım, silecekler kötüydü. değiştirelim mi dediler ytkil iserviste, değişse ne olacak ilk gunden beri kotu dedim. o yuzden değiştirmedim. bosch çok iyi marka ama piyasada alınabileceklerin %80 i sahte.
-
Bir sileceğe de tonla para vermek ne bileyim, bence gidin alışveriş sitelerinden sipariş verin uygun yollu aracınıza göre silecek daha iyi.
Bunun daha önce maliyet hesabi yapmıştım, 700 küsur isteniyor şuan bosch sileceklere, 400 olanlar sahte zaten ya da kısa sürede deforme oluyor. 700 liraya x marka silecekten 5-6 tane alınabiliyor zaten, x markayi alıp yılda 1 degistirseniz, zaten 5-6 yıllık silecek paranızı 1 sileceğe veriyorsunuz alabildiğiniz maximum verip 2 yazdır, yaz ayları sicakta silecek deforme olur.
İyi forumlar.
Tozun harman olduğu yerde yaşıyorum. Sileceklerde tozun olmadığı gün görmedim. Haliyle sileceklerin ömrü çabuk doluyor. Her yıl en ucuzu hangisiyse onu alırım değiştiririm. 130₺ önleri aldım daha yeni
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tozun toprağın olduğu biryerde yaşamıyorum.gayette güzel siliyordu.orjinal sileceklere servis fahiş fiyat istedipi için alternatif araştırmaya başladım
Amazonda türk satıcı satıyor güvenmemek mi lazım?nerden tedarik etmeli?
ucuz silecekler camı çiziyor mu?
-
zamanında cok para verdim 1-2 sefer aldım hepsi sahte çıktı. ben de bilsem nerde satıldıgını alacam . ama hep sahte. 3 ay sonra silecek iki parça.
-
Sileceklerim düzgün çalışmadığı için 2-3 yere gösterdim ve sorun yok cevabını aldım. 10bin bakımlarını yaptırırken Bosch servisine söyledim ve değiştirdik. Fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 600 küsur civarıydı. O zamandan beri sorun düzeldi ve iz dahi bırakmıyor. Bosch markayı tavsiye ederim.
Amazonda türk satıcı 650 tl ye satıyor.banka indirim yapacak 585 tl maliyetli sipariş verdim.orjinal olup olmadığını nasıl anlayacağız bilmiyorum.
Sakın siparis etmeyin yakindan bir parcacidan bakin her turlu bosh mosh vardir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yılı dolunca su izi bırakıyor. Ama toz çizebilir. Ben sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar. Belkide gözüme çarpmadı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Silbak aldım golf e memnunum 300tl ön arka full takım
-
Hem ürün hemde satıcı için yorumlar çok iyi idi sipariş vermiş bulundum bakalım nasıl çıkacak
internetten aldıgınızda 14 gun değişim hakkınız oluyor. alın beğenmezseniz iade edersiniz.
-
Teşekkür ederim üstat bilgim vardı 14 gün hususunda.gelince bi bakayım peki bunun tersi düzü var mıdır?kendim takacağım.her iki silecekte eşit boylarda benim aracın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bir sileceğe de tonla para vermek ne bileyim, bence gidin alışveriş sitelerinden sipariş verin uygun yollu aracınıza göre silecek daha iyi.
Bunun daha önce maliyet hesabi yapmıştım, 700 küsur isteniyor şuan bosch sileceklere, 400 olanlar sahte zaten ya da kısa sürede deforme oluyor. 700 liraya x marka silecekten 5-6 tane alınabiliyor zaten, x markayi alıp yılda 1 degistirseniz, zaten 5-6 yıllık silecek paranızı 1 sileceğe veriyorsunuz alabildiğiniz maximum verip 2 yazdır, yaz ayları sicakta silecek deforme olur. İyi forumlar. |
Benzer içerikler
- dizel araçlarda triger kayışı kaç km değişir
- yağsız kalan motor ne kadar çalışır
- egr soğutucu su kaçağı nasıl anlaşılır
- en iyi bijon anahtarı hangisi
- arabanın sağ tarafından su gelmesi
- elektrikli araba fiyatları
- 2023 model toyota corolla
- togg şarj süresi
- suv tavsiye 2024
- elektrikli ford transit
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X