Şimdi Ara

Mevzuu VW de Fren hidroliği değişim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YouTube da video izledim fren hidroliği yeşil renk olmuş kararmaya başlamış koyduğu hidrolik sarı renkte arabada vw grubunun arabası aşağıda resmini paylaştım benim hidrolik hala sarı renk 2 sene nedir ya biz arabaciyiz 2 senede bir fren hidroliği değiştirmeyi hiç duymadık.
    Zaten vw grubunun araclarinin motor yağı çok kaliteli normalde 30 bin km yada 2 sene ama servis 15 yada 1 sene diyor. Aynı durum Nissan Qashqai da 10 bin km yada 1 sene aynı motoru taşıyan Renault kadjar 20 bin km yada 1 sene
    Aracım 79.000 km de 2014 model TDI b8 kasa Passat
    Aşağıdaki resimlere bakarak fikrinizi beyan ederseniz memnun olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Videonun linki de burada

https://youtu.be/y3NtpjBkwo0

• fren hidroliği zamanla havadaki nemi çeker. ed china söylemişti hatta bunun sebebi de hidro bilmem ne unuttum şimdi bir sıvı olmasından kaynaklanmaktaymış.

ben 90 bin km'de 8 yaşındaki aracımın fren hidroliğini değiştirmiştim. bakım periyot çizelgesinden kontrol edebilirsiniz ne zaman değişeceği yazar. kontrol ediniz...
  • Kitapçıkta 3 sene diyor ;/)
    Resimde ki hidrolik sizce nasıl ?

• Rengine bakarak anlaşılmaz. 2-3 senede bir değiştirip devam edin. Zaten 40-50 lira bir şey.
    Bu arada vw yağları kendisi üretmiyor.

• Bu işi yeni çıkardılar.Opel de başlamış.30 binde mi ne değişim istiyorlar.Çok para değil ama koydukları yağın kalitesi çıkandan iyi değildir.Değil 30 bin 130 binde olsa o yağa birşey olmaz da
  • öyle fotodan anlaşılmaz. şu cihazı alıp fren hidroliğinin içine daldıracaksınız. cihaz nem oranını ölçecek ve sonuca göre yağı değiştireceksiniz.

https://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/fren-hidrolik-test-cihazi-test-kalemi-test-cihazi-ucretsiz-kargo-firsati-406290745

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 17 Şubat 2019; 23:28:3 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Otomobil silecek değişimi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • "Vwnin koyduğu motor yağı" Yağı özel üretiyor mu sanıyorsunuz? Piyasadaki yağlardan farkı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

"Vwnin koyduğu motor yağı" Yağı özel üretiyor mu sanıyorsunuz? Piyasadaki yağlardan farkı yok.
    Bide reklamın ve paranın sattırdığı castrol

• 2014 model vw polo 19000 deki arac icin ozel serviste degisim yapilacak mi diye sordugumda gerek olmadigini soylediler(rengine bakarak)

Ben de emin olamadim acikcasi degisime gerek olul olmadigina

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperdgal -- 18 Şubat 2019; 0:6:49 >
  • Fren hidrolik yaginin omru kaynama noktasi olculerek belirleniyor. Bir parca alip cihazda olcum yapiyorlar. Dis etkenlerden dolayi hidrolik icerisine su ve veya buhari sizdikca kaynama noktasi dusuyor ve dogal olarak fren mesafesi uzuyormus. Bosch servislerde olcuyorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.