Şimdi Ara

Otomobil silecek değişimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya rbw, inwells gibi orta seviye markaları alın ya da sanayiden silecek lastiği alıp kendiniz değiştirin. bosch da olsa kısa sürede ölüyor lastikler.

• Kaygerya kullanıcısına yanıt
    Sileceksepeti.com yıllardır bosch burdan alırım sıfır sorun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • labidu kullanıcısına yanıt
    Sileceksepeti.com

• hardcrss kullanıcısına yanıt

• 9FiestaM6 kullanıcısına yanıt

Tam da dün bosch aero twini 520tl ye almışken mesajınızı gördüm mantıklı geldi. Bakalım buda deneyim olsun bize ne kadar kullanacağız. Aracın üstünde gelen silecekleri 2,5 yıl kullanmış olduk.

• labidu kullanıcısına yanıt

yok. ama onemli ola bağlantı noktası. a,b,c,d,e falan diye gidiyor. kendi bağlantı tipinize uygun seçmelisiniz.

• Bir ara Silbak kullanayım dedim, ilk aldığım takım çok güzel çıktı, ulan dedim daha Bosch alanı bilmemne yapsınlar.

Ama tabi 1 senede zartlamaya başladı. Ucuz nasıl olsa alırım dedim, hem de yerli falan filan. Aldığım 2 ve 3. takımlar daha ilk kullanımda yamuk yumuk sildi. Uyuz oldum.

Az önce sileceksepetinden ben de sipariş verdim Bosch'ları aldım ön-arka, ne yapalım artık.

• Kaliteli silecek gereksiz diyenlere katılmıyorum. İlk taktığında güzel gibi gelir ama yağan yoğun yağmurda gıcırdamaya başlar. Yolda giderken gacur gucur ses beni çok rahatsız eder. Zaten pahalı bir tüketim malı değil orijinal alınmasından yanayım.

• 2018 den beri silecekleri a101 den alıyorum bu sene bu pahalılıkta 40 tl di . 2 sene boyunca sessiz gayet güzel idare ediyor . hele ki sileceği bile serviste değiştirenler var allah akıl fikir versin. silecek işte atası ötesi . her sene atsan maliyeti 40 tl .

• 1 mi 2 yıl mı oldu bir gün PO'da indirim reyonu yapmışlardı Goodyear silecekleri o zaman tabi böyle astronomik rakamlar yoktu hayatımızda marka goodyear fiyatı da uygun olunca alıp takmıştım halen çok güzel sessiz siliyor tavsiye ederim..

• sileceksepeti bosch twin aero kullandım. geçen 2018 faturası çıktı hatta bir yerden. neymiş ne olmuş fiyatlar ama memnun kalma ihtimaliniz yüksektir. sonuçta her arabaya uymaz ve her mekan hava aynı değil garantisi olmaz şu bu demenin.

• Jake Lockley kullanıcısına yanıt

Amazon dan aldım.bosch aero twin sileceklerimin montajını yaptım harika siliyor.konuya cevap veren, bilgi veren herkese teşekkür ederim.alacak olanlarada bosch aero twin öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.