Lastik jant değişimi garantiyi bozar mı
-
-
yürüyen aksam garantisini bozacaktır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: emir.ksk
yürüyen aksam garantisini bozacaktır.Anladım hocam da başka bir çözüm yolu yok mudur bunun. Serviste değiştirebiliyor muyum acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O araç için 17 jant 225/45R17 ebat ideal boyuttur. Daha büyük jant lastikle konfor ciddi derecede düşer.
-
Normalde garantiyi bozmaması lazım ama alt takımla ilgili bir arıza çıkarsa servis jant dışarıda değiştirilmiş diye garantiyi geçersiz kılabilir
-
quote:
Orijinalden alıntı: fractal designO araç için 17 jant 225/45R17 ebat ideal boyuttur. Daha büyük jant lastikle konfor ciddi derecede düşer.
Cevap için teşekkürler fakat önceki senelerde bu araç 18’’ fr jantıyla geliyordu zaten ve bu 2019-2020 de bu jantla getirdiler bence hiç güzel durmuyor :(
quote:
Orijinalden alıntı: zotacing
Bu mesaj silindi.Garantiyi bozmayı göze mi aldınız yani hocam ? Dediğiniz gibi servise gitsem 20 bin isterler o da çok fazla
18 jant ve orjinal lastik ebatları ile sorun yaşamassınız.Ama 18 jantlı gelen leonlarda spor süspansiyon olması lazım.
Bakıma gittiğiniz zaman bu araca 18 takılmış hemen garanti dışı gibi bir olay olmaz.Yarın bir gün süspansiyon patlar ses gelir vs o zaman sorun olur.
-
yetkili servise git. garantiyi bozmadan takabileceğim lastik/jant kombinasyonları nelerdir diye sor. sonra dışarda onları taktır. benim polo için 215/45/17 mesela fabrikadan çıkan rline pakette. ben şimdi 225/40/17 takarsam bozar garantiyi. jantı da çin işi alma. yerli al gerekirse bi şey olmaz. bi çok marka cms gibi bizim markaları kullanıyor zaten.
-
Servise göre değişiyor. Öten disk ve Balatalari kendi aldığım cms jantlara rağmen garantiden değiştirmişti Balıkesir Toyota.
Hocam bu dediklerimi çok sallamayacaksın belki ama yinede tavsiyem bu işe girme. Türkiye yollarında 18 jant tamamen başına dert almaktır. Alıp götürdüğü konfor bir tarafa lastik balon yapabilir, jant zarar görebilir, yakıt tüketimi artabilir, şanzıman otomatikse zaten pek tavsiye edilmiyor. Bu dediğim sorunlardan hiçbirinş yaşamayabilirsin ama risk risktir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şu "tanıdık" muhabbetinden gına geldi... Kendinize iltimas geçirtip bir de burada reklamını yapmayın bari.
Edit: Benim kimseden korkutuğum yok. Hele ki bir DH üyesinden mi korkacakmışım? Herkesi kendiniz gibi sanmayın. En azından yazıp kaçmıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cormen -- 25 Temmuz 2021; 16:8:48 > -
Jant replika olabilir çünkü baya ucuz lastik zaten o boyutlarda 5000 tutar en az
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güle gule kullanın hocam ucuza halletmişsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hiçbir şey olmaz orijinal jant kullanacaksanız hele ki fark etmezler bile. Golf'te 17'den 18 janta geçip spor yay taktırmama rağmen garanti dahilinde salıncak burçlarını yağlatıyordum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurD7 -- 26 Temmuz 2021; 12:10:29 > -
Hocam eski jant lastik setini (17'' olanı) satmayı düşünmüyorsanız onu koyun bi depoya. Yarın birgün bi sıkıntı olurda servise gitmek zorunda kalırsanız gitmeden önce çıkarın 18'' lik jantları koyun 17'' leri öyle gidin servise. Kim anlayacak o aracı farklı jant ile sürdüğünüzü.
Benzer içerikler
- turbo yağ yakar mı
- 20 yas ustu araclarin trafikten cekilmesi
- soyadı değişikliği araç ruhsat yenileme ücreti
- toyota corolla yorum
- katalizör iptali
- hyundai santa fe, 7 kişilik 2024
- bmw x5 2024 fiyat
- honda civic 2024 fiyat listesi
- skoda kodiaq 1.5 tsi (204 ps) phev fiyat
- sıfır araba fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X