Şimdi Ara

Servis dışı duvara Montaj garantiyi bozar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba,aldığımız tv'yi kendimiz duvara monte etsek garanti dışı kalma gibi bir durum olur mu?

2,5 sene önce aldığım Vestel tv'yi,duvara kendim monte etmiştim,3-4 ay önce arızalanmıştı ve servise görtürdüğümde bir sıkıntı olmadan garantiden tamirini yaptılar.

Alacağım tv orijinal garantili Samsung olacak,servis duvara montaj için apartı ile birlikte montaj için 80 lira istedi,vermek de istemiyorum bu meblayı,ne dersiniz acaba?

• arkadaşım garanti ile duvara montajın ben alakasını hiç anlamadım??
    nedne böyle bir şey sormaktasın veya bizim bilmediğimiz bir durummu varda sen garanti dışı kalırmı diye sormaktasın?

benim geçmişte panasonic ve philips tv lcd lerde sorunlar çıkmıştı ve servis duvardan indirip götürüp tamir etmişti
    sonrada getirip takmıştı,ayrıca tv leri biz kendimiz duvara monte etmiştik
    açıkçası hiç sanmıyoırum garabti dışı kalacağını ama sen yinede bir sor philips merkeze müşteri hizmetlerine
  • Yok dostum,Samsung alan bir arkadaşım dedi de bana o sebeple diyorum.Tedirginlik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faho

Yok dostum,Samsung alan bir arkadaşım dedi de bana o sebeple diyorum.Tedirginlik.

Montaj sırasında oluşabilecek hatada,yani yaptığınız montajın kasayı germesi,ekran çatlamasına yada pixsel hatalarına yol açabilecek gerilim yada baskılardan,ürününüz garanti kapsamında dışında tutulurki adamlar kesinlikle haklı olurlar !

Montajda ölçüler ve bağlanan vidaların belli boşlukları olması gerekir yani panel belirli miktarda serbest olmalıdır,siz fark etmezsenizde kötü bir montajda videlar oynama yapacaktır,yer çekimi gerçeğini unutmayalım ve 1 cmlik bir orantı sapması dahi paneli sıkıştırır,bu sebeble servis en iyi çözümdür,en azından ilerde sorun olursa servis kurduğundan garanti problemi yaşamasınız !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 9 Kasım 2010; 18:27:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.