Şimdi Ara

Silecek Değişimi Konusunda Ne Yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba , malum kış ve yağışlı havalar gelmeye başladı. Silecekler iyice yazın güneşin altında kalmaktan pert olmuş gibi şu an iyi temizlemiyor. Silecek bakıyorum , bazı yerlerde sadece lastiğini satıyorlar 3-5 tl arası , alsam değiştirebilir miyim kafamda kestiremiyorum açıkçası. Birde silbak marka muz modeli silecek buldum aracıma uygun internet üzerinden 52 Tl , kargo fiyatıyla 60 olur. Fiyat nasıl sizce kendim değiştirmeye mi yelteneyim yoksa yeni silecek alıp takayım mı ? Siz ne yapıyorsunuz silecek konusunda.

• kaliteli birşey alabilirsiniz.
    Bimden de satın alabilirsiniz. bimdekiler kötü idi. kendi aracımda denemiştim, tekrar eskilerini taktım.
    Kendiniz değiştirebilirsiniz kolayca. Uzunluk ve montaj yeri dikkat etmeniz gerekn sanırıım.
  • Ben sadece bosch marka silecek kullanıyorum. 70 TL veriyorum 3 yıl sorunsuz kullanıyorum. Sessiz ve çok iyi siliyor. Herhangi bir bosch car service'den temin edebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zapt-ı Na Mümkün

Ben sadece bosch marka silecek kullanıyorum. 70 TL veriyorum 3 yıl sorunsuz kullanıyorum. Sessiz ve çok iyi siliyor. Herhangi bir bosch car service'den temin edebilirsin.
    Muz tipi sileceklerin görüntüsü güzel de benim aracımda iyi silmiyor. Eski tip Bosch marka taktım, on numara temizliyor.
  • Ben de Bosch aldım, gayet memnunum. Üç beş fazla veririm kafam rahat olur..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes Bosch dan cok memnun gidip bi denemek lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: Zapt-ı Na Mümkün

Ben sadece bosch marka silecek kullanıyorum. 70 TL veriyorum 3 yıl sorunsuz kullanıyorum. Sessiz ve çok iyi siliyor. Herhangi bir bosch car service'den temin edebilirsin.

Bosch muz mu klasik tiptemi üretiyor hocam ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut12344

Arkadaşlar merhaba , malum kış ve yağışlı havalar gelmeye başladı. Silecekler iyice yazın güneşin altında kalmaktan pert olmuş gibi şu an iyi temizlemiyor. Silecek bakıyorum , bazı yerlerde sadece lastiğini satıyorlar 3-5 tl arası , alsam değiştirebilir miyim kafamda kestiremiyorum açıkçası. Birde silbak marka muz modeli silecek buldum aracıma uygun internet üzerinden 52 Tl , kargo fiyatıyla 60 olur. Fiyat nasıl sizce kendim değiştirmeye mi yelteneyim yoksa yeni silecek alıp takayım mı ? Siz ne yapıyorsunuz silecek konusunda.

Ben yıllarca sileceğimi kendim değiştirdim. Arabam ne olursa olsun eski silecek ölçüsüne göre tek tek alıyorum. Mesela 45 ve 55 cm gibi..Çifti en fazla 8-10 TL :)
  • En ekonomiği swf lastik alıp kendiniz takın. 10 dakikalık iş. Ama silbak silecekleri de çok kalitlei yumuşak silecekler. Benim aracımda arka silecek almıştım çok memnun kalmıştım yine alacağım. Modele uygun ön silecek bulamadım bulsam onları da silbak alacağım. Açıkcası swf'nin lastiklerinden bile daha kaliteli ve yumuşak geldi bana silbaklar.

Bu arada 3 sene kullanıyorum diyenlere şaşırıyorum, bulunduğum şehirde kirden, tozdn, sıcaktan her sene silecek değiştiriyorum. Belki de ben hassasım. En ufak ses yapan, iz bırakan silecek deli eder beni. Cam gibi olacak her zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

En ekonomiği swf lastik alıp kendiniz takın. 10 dakikalık iş. Ama silbak silecekleri de çok kalitlei yumuşak silecekler. Benim aracımda arka silecek almıştım çok memnun kalmıştım yine alacağım. Modele uygun ön silecek bulamadım bulsam onları da silbak alacağım. Açıkcası swf'nin lastiklerinden bile daha kaliteli ve yumuşak geldi bana silbaklar.

Bu arada 3 sene kullanıyorum diyenlere şaşırıyorum, bulunduğum şehirde kirden, tozdn, sıcaktan her sene silecek değiştiriyorum. Belki de ben hassasım. En ufak ses yapan, iz bırakan silecek deli eder beni. Cam gibi olacak her zaman.
    Araca uygun satışlar hikaye. Fiyatı yüksek tutuyorlar. Elinize bir metre alıp ölçün uygun ölçülerde internetten sipariş verin set olarak üç silecek 30 tl yi geçmez. Aparat sorunu yoksa universal olanlar uyuyorsa daha ucuza alırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

Herkes Bosch dan cok memnun gidip bi denemek lazim

Benim geçen yıl aldığım bosch muz tipi orjinal silecekler şu anda acayip gicirdama yapıyor. Sırf kaliteli olsun diye en iyisini alalım dedik 70 küsür verdim ama sanırım o da fos çıktı.

• Silbak silecekler oldukça kalitelidir. Ayrıca firmanın müşteri ilişkileri ve müşteri memnuniyetine verdiği değer bu sektörde örnek alınması gereken bir seviyededir.

• quote:

Orijinalden alıntı: enoktakenokta

Silbak silecekler oldukça kalitelidir. Ayrıca firmanın müşteri ilişkileri ve müşteri memnuniyetine verdiği değer bu sektörde örnek alınması gereken bir seviyededir.
    3 liraya muz tipi silecek almıştım hepsiburadadan gıcırtı yaptı attım. yerine sanayiden 20 liraya c ile başlayan bir marka almıştım güzel çıktı. en son 7.5 liradan bosch eco aldım yine hb dan. gayet güzel siliyor, ses yok. geçen kış honda servisi silecek lastiklerini kdv dahil 95 liradan yapmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _mp_

3 liraya muz tipi silecek almıştım hepsiburadadan gıcırtı yaptı attım. yerine sanayiden 20 liraya c ile başlayan bir marka almıştım güzel çıktı. en son 7.5 liradan bosch eco aldım yine hb dan. gayet güzel siliyor, ses yok. geçen kış honda servisi silecek lastiklerini kdv dahil 95 liradan yapmıştı.

Alıntıları Göster
    Çiftini 10Liraya CARUB banana tipi aldım. Canavar!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: _mp_

Alıntıları Göster
    sileceklerinizin sadece lastiklerini değiştirseniz olur.. birçok aksesuarcı bu lastikleri tek satıyor.. sileceğin lastiğini çıkarıp takması da çok kolay, satın aldığınız yerde bile yaparlar.. sadece lastikler için en fazla 5lira verirsiniz işinizi görürsünüz, öyle deli paralar vermeye gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

Çiftini 10Liraya CARUB banana tipi aldım. Canavar!!!

Alıntıları Göster
    3 yıl silecek kullanılmaz, en kalitelisi bile ertesi yıl sertleşiyor. Ben RBW alıyorum 15-20 liraya her yıl değiştiriyorum tertemiz sessizce siliyor. Bosch'a verdiğim 70-80 liralara acıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

3 yıl silecek kullanılmaz, en kalitelisi bile ertesi yıl sertleşiyor. Ben RBW alıyorum 15-20 liraya her yıl değiştiriyorum tertemiz sessizce siliyor. Bosch'a verdiğim 70-80 liralara acıyorum.

Alıntıları Göster
    Ben bosch marka kullanıyorum metro gros marketlerden flan alabilirsin şu demir olanlardan muz silecek bence gereksiz ,

tanesi 7-10 lira arası büyüklüğüne göre bi büyük bü kücük 20 lira flan tutuyo 1 yıl oldu şu an hala iyi durumda ama birini değiştiricem yinede

• quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

Ben bosch marka kullanıyorum metro gros marketlerden flan alabilirsin şu demir olanlardan muz silecek bence gereksiz ,

tanesi 7-10 lira arası büyüklüğüne göre bi büyük bü kücük 20 lira flan tutuyo 1 yıl oldu şu an hala iyi durumda ama birini değiştiricem yinede

Alıntıları Göster
    Aracımın silecekleri serviste 100 TL. üzerinde sanırım.
    Buradan araştırıp uygun olan muz sileceklerden buldum, çifti 15 TL. idi.
    2 takım aldım. Birini taktım diğeri yedekte bekliyor.. Gayet memnunum..

http://www.hepsiburada.com/liste/silecekler/department.aspx?categoryId=60003680

• Vette silecekler baya dayanıklı bu kış 3. kışlarını geçiriyorlar benim araçta, bosch sileceklerde baya baya dayanıklıdır eminim,

Lakin silecekleri bitiren etken sıcak/soğuk/güneş farkından ziyade üzerindeki grafit kaplamanın çıkmasıdır,

O yüzden camlarınız daha temiz olsun diye, cam suyuna her çeşit kimyasalı eklemek, cama kaydırıcı vs.sürmek, silecek lastiğine mekanik temizlik yapmaktan vazgeçin, sertleşmiş pisliği/karı vs. süpürtmeyin, bütün bunlar grafitin tabakayı kaldırır ve silecek atlama yaparak süpürmemeye ve ses yapmaya başlar ...
  • tekzenden 60 ve 48 cm iki tane on cama silecege 11 tl verdim.is goruyo.fazla paralar vermeye gerek yok.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.