Şimdi Ara

Multimedya cihazı garantiyi bozar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
6.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar, nissan juke aracımın orjinal olarak mulitmedya ekranı ve geri görüş kamerası yok,aracıma android multimedya cihazı takmak istiyorum garanti konusunda problem olur mu? Ve tavsiye ettiğiniz android cihaz var mı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eger elektrnik aksamda bi sorun cikarsa ve bunun taktiginiz cihazdan oldugu ISPATLANIRSA(baglanti yerlerinde - kablolarinda - cihazin icinde yanik , erime vs) olursa iste o zaman garanti disi islem gorur.

Onun disinda yarin birgun farlarda veya baska bi elektronik aksamda birsey olursa bunu o cihaza yikamazlar.Ispat etmekle yukumludurler merak etmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben mazda3 Aracımı alırken bayi ile anlaşarak serviste multimedya taktırdım.
    Daha sonra yol bilgisayarı ile ilgili bir problem yaşadım. Servis hemen sorunu multimedya ya buldu. ALLAH'tan serviste taktırdım da herhangi bir problem çıkarmadan ilgilendiler. Şu anda ise multimedya yı söküp orijinal teybi taktık ve deneme yapıyoruz yine hatayı verecek mi diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevaplarınız için teşekkür ederim ben serviste değil de dışarıda taktırmayı düşünüyorum daha doğrusu servisle fiyat ve model hakkında hiç görüşmedim. Ancak dediğiniz gibi serviste taktırma herhangi bir soruna karşı rahat olmayı sağlar.. Bakalım biraz daha araştırıp düşünmem lazım..
  • çok güzel garantiyi bozarlar, muhattap bulamazsınız derdinizi anlatacak.(elektrik aksamı garanti dışı kalır);
  • Hocam Türkiye de garanti işinde mutlaka kullanıcı hatasına bağlıyorlar . Az dayan zaten 2 yıl oluyor genelde sonra takarsın o zamana kadar Aux ve Usb girişlerini kullan .
  • Bu tür dışarıda yapılan işlemler sonunda, herhangi bir elektrik problemini servisler direkt buna bağlıyor ve çözmek istemiyor/sıkıntı çıkartıyor.

Ya umursanmayacak -ki iyi ve doğru montaj ile sorun olma ihtimali düşük- taktırıp keyfi çıkarılacak.
    Yada garanti bitmesi beklenecek ve sonrası yaptırılacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.