Şimdi Ara

Apple Kablo değişimi yapıyor mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar garantisi devam eden iphone 5" im sarj kablosu koptu biraz calışmıyor şuanda apple ücretsiz değişim yapıyor mu yoksa kablo mu satın almam gerekiyor

• değişim olur ancak randevu ile gitmek şart. bu gece tam 00:00 da randevu ekranında hem zorlu hem akasya için f5 leyin :)
  • kablo deforme olduysa, en ufak bir deformeden bahsediyorum, değişim yapmıyorlar. ama hiç deforme yoksa ve şarj etmiyorsa değişim yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadipdiri

kablo deforme olduysa, en ufak bir deformeden bahsediyorum, değişim yapmıyorlar. ama hiç deforme yoksa ve şarj etmiyorsa değişim yapıyorlar.

Kablo giriş tarafı kopuk içi görünüyor
  • Bana söylenen yapmazlar, ben şansımı denedim yapmadılar çünkü
  • yapması gerekir diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

yapması gerekir diye düşünüyorum

kablonun kopması bariz kullanıcı hatası değil mi sizce de? kendiliğinden mi koptu kablo?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: andruil

quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

yapması gerekir diye düşünüyorum

kablonun kopması bariz kullanıcı hatası değil mi sizce de? kendiliğinden mi koptu kablo?

tabiki bu tür hatalarda müşteri hatasıdır kabloda herhangi deformasyon yok ise değiştirebileceğini düşünüyorum
  • Değişime götürüp de muvaffak olabilen arkadaşlar varsa söylesin, biz de gidip değiştirelim. Orijinalleri çok pahalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 ay önce randevu alıp gitmiştim kablo kopuk değildi ama bi kaç güne kopacak gibiydi. Genius bir seferlik sizi memnun göndermek için değiştiriyorum demişti. Siz de randevu alıp şansınızı deneyin bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.