Şimdi Ara

pil değişimi yapan var mı, yaptırmalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
13.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 buçuk yıldır kullandığım bir iphone 6 telefonum var, ancak kasılmalar ve yavaşlamalar oluyor telefonda. pil sorunu da var aynı şekilde, hazır iphone indirim yapmışken pil değişimi yaptırsam telefon performansında gözle görülür bir iyileşme olur mu? değişim yaptıran var mı?

• babama verdiğim eski iphone 6 pil değiştirdik, yan sanayi, telefon kaymak gibi oldu kaymak, abartmiyorum home screen, menu gezmeler falan iphone x gibi

anneme verdiğim eski 6 plus yerlerde surunuyor, onun pili eski. 6lar cok eskidi nasil kullanacaklar derken simdi pilini degistiririz canavar gibi olur olduk.

nerede sorusuna, apple sayfasindan servis noktalarina bakin, ama 3 gun 1 hafta arasi sure veriyorlar...

ne zaman degistirmek lazim sorusuna, apple sakin guvenmeyin, benim 6s plus pil yuk altinda (tel, oyun vs) 5er 10ar dusuyordu ve apple diagnostic pile OK verdi. 2 sene gectiyse neredeyse kesin degistirme vakti gelmistir. ben 400 lira (o zaman oyleydi) vermek yerine X aldim, pisman degilim ama son bir sene bosuna kagni gibi kullanmisim, 6 oyle hizlandiysa 6s plus kimbilir nasil olacakti.
  • Oluyor diyorlar. Yapın bence.
  • iOS 11 mi kullanıyorsunuz?
  • Bende aynı durumdayım, 6 kullanıyorum 11 yüklü telefon ağırlaştı, takılıyor, haftada bir kere kesin kitleniyor, çok hızlı şarjı bitiyor, batarya değişimi ile telefon beni 14-15 ay daha idare etsin yeter, 129 tl galiba değişim fiyatı, önümüzdeki ay düşünüyorum değiştirmeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drs06

Bende aynı durumdayım, 6 kullanıyorum 11 yüklü telefon ağırlaştı, takılıyor, haftada bir kere kesin kitleniyor, çok hızlı şarjı bitiyor, batarya değişimi ile telefon beni 14-15 ay daha idare etsin yeter, 129 tl galiba değişim fiyatı, önümüzdeki ay düşünüyorum değiştirmeyi

hocam yaptırdıktan sonra konuya bi mesaj atabilirseniz çok sevinirim, neler fark ediyor merak ettim.

ben de ios 11 kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mannis

quote:

Orijinalden alıntı: Drs06

Bende aynı durumdayım, 6 kullanıyorum 11 yüklü telefon ağırlaştı, takılıyor, haftada bir kere kesin kitleniyor, çok hızlı şarjı bitiyor, batarya değişimi ile telefon beni 14-15 ay daha idare etsin yeter, 129 tl galiba değişim fiyatı, önümüzdeki ay düşünüyorum değiştirmeyi

hocam yaptırdıktan sonra konuya bi mesaj atabilirseniz çok sevinirim, neler fark ediyor merak ettim.

ben de ios 11 kullanıyorum.

Değişim yaptırdıktan sonra kullanıcı yorumumu yazarım tabi👍
  • Pil değiştirme programı başladı mı acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha ucuza batarya alıp kendiniz de değiştirebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: galaxyg

Daha ucuza batarya alıp kendiniz de değiştirebilirsiniz

orijinal olması daha iyi olmaz mı?
  • mannis kullanıcısına yanıt
    Sen arkadaşa bakma orjinalden şaşma mersiden alti bataryalarin halini görüyoruz elinde batlar beynini yakarsin ekranda catlama olur ekran şişme yapar başini daga taşa vursan nafilee:)
  • pil değiştirme programı başladı 129, 150 tl ye değiştiren firmalar var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: galaxyg

Daha ucuza batarya alıp kendiniz de değiştirebilirsiniz

orijinal olması daha iyi olmaz mı?

araştırırsan fuji nin bataryalarının hatta sihirli batarya mı ne diye satıyolar orüjinal bataryadan daha iyi gittiğini okursun

voltajı vs aynı olduğu için bi sıkıntı çıkmaz

bir sürü kullanan var sonuçta ben hiç patlama vs duymadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaxyg -- 5 Ocak 2018; 1:25:36 >
  • battery life dan pil sağlığına baktınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ®ed

battery life dan pil sağlığına baktınız mı?

%77 çıktı, biraz daha gideri var mı sizce?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ®ed

battery life dan pil sağlığına baktınız mı?

%77 çıktı, biraz daha gideri var mı sizce?

Bende de 23% kayıp görünüyor. Takılma yok bazen 18%-30% arasında batarya pili gösterirken kapanıyor.
  • Batarya değişimleri sadece Apple Center ‘da mı yapılıyor? İzmir’de orjinal olarak nerede yapılır?
  • babama verdiğim eski iphone 6 pil değiştirdik, yan sanayi, telefon kaymak gibi oldu kaymak, abartmiyorum home screen, menu gezmeler falan iphone x gibi

anneme verdiğim eski 6 plus yerlerde surunuyor, onun pili eski. 6lar cok eskidi nasil kullanacaklar derken simdi pilini degistiririz canavar gibi olur olduk.

nerede sorusuna, apple sayfasindan servis noktalarina bakin, ama 3 gun 1 hafta arasi sure veriyorlar...

ne zaman degistirmek lazim sorusuna, apple sakin guvenmeyin, benim 6s plus pil yuk altinda (tel, oyun vs) 5er 10ar dusuyordu ve apple diagnostic pile OK verdi. 2 sene gectiyse neredeyse kesin degistirme vakti gelmistir. ben 400 lira (o zaman oyleydi) vermek yerine X aldim, pisman degilim ama son bir sene bosuna kagni gibi kullanmisim, 6 oyle hizlandiysa 6s plus kimbilir nasil olacakti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofearl -- 5 Ocak 2018; 9:4:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofearl

babama verdiğim eski iphone 6 pil değiştirdik, yan sanayi, telefon kaymak gibi oldu kaymak, abartmiyorum home screen, menu gezmeler falan iphone x gibi

değiştireceğim sanırım, teşekkürler

• Biz de evdeki bir iPhone 6'nın pilini değiştirdik, iOS 11.2.1 ile gayet akıcı.
  • Bende iPhone 6 var ama 11 yüklü değil dolayısıyla herhangi bir kasmada yok geçen gün arkadaşın 11 yüklü iPhone 6 sına baktım benim eski iPhone 4 gibi açıyor uygulamaları resmen kağnı gibi cihaz. 11 e yükseltirsem ileride mecbur kalıp sanırım bu pil değişimini yapmak lazım. Değiştirenler burda performans hakkında bizleri aydınlatabilir mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.