Şimdi Ara

pil değişimi yapan var mı, yaptırmalı mıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
13.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hic degistirme pil kardesim.apple in tuzagina dusmeyin.yediler bir halt simdi nasil siyriliriz diye ugrasiyorlar.ios diye bazi eksiklerini gormerzlikten geliyorduk artik yeter ! ben de 5-6 senedir iphone kullanicisiyim.bundan sonraki telim android olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efesb

Bende iPhone 6 var ama 11 yüklü değil dolayısıyla herhangi bir kasmada yok geçen gün arkadaşın 11 yüklü iPhone 6 sına baktım benim eski iPhone 4 gibi açıyor uygulamaları resmen kağnı gibi cihaz. 11 e yükseltirsem ileride mecbur kalıp sanırım bu pil değişimini yapmak lazım. Değiştirenler burda performans hakkında bizleri aydınlatabilir mi?

10.2.1 den itibaren başladı yavaşlatma, 11 olması şart değil.

performans yazdığım gibi, biz kendimize X aldık, anne baba eskileri dağıttık, bu olay tam çıkarken 6nın pili değişti, X hızlı derken 6 hızına ağzımız açık kaldı. zaten pluslara gore ekrani kucuk oldugu icin hizlidir, canavar gibi oldu. tabi yan sanayi pil olduğu için 6-8-12 ay neyse gene başa saracak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofearl -- 5 Ocak 2018; 14:31:18 >
  • battery life programinda batarya %83 gosteriyor

Lirum info lite programinda batarya%86. Cpu ise 1.4Ghz.

Program verilerine gore bataryamdaki kayip Cpu hizimi etkilememis ama ios 11’e gectigimden beri herkesin sikayet ettigi donma yavaslama problemleri yasiyoru

. telefonda batarya %6-8 arasinda kapanmakta.

Simdi batarya degistirirsem ne degisecek? Cpu hizim fabrika cikisi maximum degerinde sonucta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.