Şimdi Ara

Led adaptöründe kısa devre sorun yapar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler demin led adaptörünün kablolarını yanlış yere taktım aradan 1 saat geçti forumlara bakıyorum bişey olmaz yazıyolarda bu elektrikten anlayan varmı kabloyu taktım kıvılcım çıktı hemen fişi çektim baktım parmağımda siyah bi iz çıkmış adaptör simsiyah olmuş 220 volt hemen patladığı gibi kabloyu çektim vücutta öyle hasar bırakıyormu gece gece tribe soktu bizi bu iş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk kıvılcım çıktığında bi gözüme bişeyler oldu 3-5 saniyelik sonra o geçti şimdi bakıyorum da 220 volt çarpsa sarsardı fırlatırdı beni dışarı kadar ama kabloyu tuttum sadece yanlış yere taktım oda kısa devreden kıvılcım çıkardı vücuda bişey olurmu ondan korkmaya başladım.

• Adaptörün gücü kaç watt

• Valla yanında king led kl 150-12

Ac input 180-240v

Dc output 12v 12.5a yazıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 volt biraz kaşıntı uyuşma falan yapar ama öldürmez

• 34v dan yukarısı tehlikeli 12v bişey yapmaz.

• Sanki vücudumda elektrik var gibi hissediyorum 2. Saate girdik kalpte malpte bi sıkıntı çıkarmaz dimi bu kısa devre patlaması falan ilk defa böyle bişey yaşadım babamda az biraz elektrikten anlıyor bizde bencillikten tek yaparız diye yanlış kabloları yanlış yere taktık bi kıvılcım yaptı ama elektrik çarptımı hiç bilmiyorum o etkiyle direk kabloyu bırakıp fişi çektim yani. İnternette baktım yok sonradan elektrik vücutta kalırsa kalbi etkiler falan iyice korktum yani sağ kolda biraz kaşıntı var zaten :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anakart Kısa Devre Problemi
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnternette her yazılana inanırsak ölecez zaten allah korusunda yazmışlar bide yok su içmeyin falan filan sanki korkudan bişey olcakmış hissi gibi bişey geliyo demekki elektrik çarpsa paket olcaktık. Kabloyu taktım alevler sıçradı sonra fişi çektiğimi hatırlıyorum anında bi iki saniye bile sürmedi yani o kabloyu sokup çekmem :))

• Birde evde şarterler falan hiç atmadı o kısa devre yapınca kusura bakmayın peş peşe yazıyorum içimi iyice internette araştırdıkça korku saldı :))

• Binada kaçak akım rölesi varsa zaten çarpar çarpmaz atar

• yakaza01 Y kullanıcısına yanıt

Ahanda ürün bu kardeşim be zaten 40 defa yazdım aynı şeyleride hastaneye gitsem bişey yaparlarmı bilmiyorumda bişeyim yok gibide içimde şüphe var sanki o yüzden yazıyorum vallahi

• Yok kardeşim onla bi alakası ben kabloları yanlış yere koydum fişte takılıydı hıyar gibi fiş takılıyken yanlış yere kabloyu taktım çektim hemen

• hypergibi H kullanıcısına yanıt
    Bir şey olmaz.

• Ben elektrik kablosunu ledlerin girildiği yere taktığım için öyle birşey oldu yanlışıkla bir anlık dalgınlığıma geldi elektriğin kablosunu gidip ledlerin yerine aman diyim takmayın :)

• Pahalı almışsın bro git Karaköy'e toptancılardan alaydın numune falan verirlerdi 1 tane.

Not: Bunların toptan satışıyla alakam olduğu için biliyorum piyasasını.
  • sorun ürün fiyatı değil babamın çalıştığı yerden getirmişti ancak ben elektrik kablosunu gittim ledleri taktığımız yere sokmamla alev alması bir oldu allahtan kablodan tutuyordum öyle sarsılma falan olmadı kolda bi uyuşukluk var sanki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.