Şimdi Ara

Voltaj regülatörü sürekli çalışması sorun yaratır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
73
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Voltaj regülatörü sürekli çalışması sorun yaratır mı , batarya yapıyorum rc araba için elimdeki pillerin voltajı yüksek bunu düşürmeye calısıyorum. regülatör sürekli bataryaya baglı halde kalacak sizce sorun yaratır mı 

• Muhtemelen yanar ama voltajdan değil Çekilen akımdan birkere pilleriniz kaç volt kaç volta düşüreceksiniz ayrıca RC arabanız kaç Amper çekiyor Kullanmak istediğiniz voltaj regülatörü nedir. hiçbir bilgi yok ozaman cevap ve yardımda yok demek oluyor. Siz hiçbir tahlil yapılmadan doktordan hastalığınızın ne olduğunu söylemesini istiyorsunuz. bilgilerinizi toplayın sunun yardım gelir diye düşünüyorum Hayırlı geceler dilerim.

• savsat2000 S kullanıcısına yanıt

4.2V pili 3.4V a dusurecegim, LM2596-ADJ veya XL4015 kullanacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rc arabanızda hangi parçalar ve motorlar var ? Kısacası kaç amper çekiyor acaba..

• Çekirdek61 Ç kullanıcısına yanıt

3.4v ile çalışan bir cihaz 4.2v ile rahatlıkla çalışır zaten 4.2v dediğiniz pil yüke binince 3.7-3.6 voltlara düşer dahada kullanırsanır 3.4 volta düşer hiç voltaj düşüreceğim diye uğraşmayın direk çalışır.Ayrıca 3.4 volt ile çalışan arabanın referans aralığı vardır + veya eksi toleransı vardır yani sözkonuusu olan voltajlar arasında zarar verecek badar fark yok bilginize hayırlı günler dilerim.

• ilgili cihazların resimlerini yükleyin özelliklerini gösteren etiket vs.

• savsat2000 S kullanıcısına yanıt

Dediğiniz gibi düşündüm bende ama takınca kart yandı :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kullanacağın regülatörün sınırlarına göre değişir. lm 317 1,5 ampere kadar dayanır. soğutucuyla sınırlarını biraz daha yükseltebilirsin ama akım kapasitesi transistör takviyesiyle daha fazla arttırabilirsin.

• Çekirdek61 Ç kullanıcısına yanıt

normal bağladıysanız 3.4 volt yerine 4.2v verince cihaz yanmaz siz birkaç görsel paylaşın ayrıntılı olsun ona göre yorum yapalım böyle körü körüne olmaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.