![teğmen](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
TP-Link Archer AX73 modem yavaş
TP-Link Archer AX73 sahibiyim internetimi yeni 1000mbps yaptım cihazı Router olarak kullanıyorum ,modemle 5G kanalı ile en fazla 550 mbps alabiliyorum. Ethernet ile modemden 1000mbps alabiliyorum. Sizce çözümü nedir teşekkürler
3 adet 3.7V 14500 pili paralel şekilde bağlayıp kullanmayı düşünüyorum ; Güvenlik açısından BMS kullanmam gerektiğini düşünüyorum , BMS bağlayacaksam her 3 pile ayrı ayrı BMS bağlayıp daha sonra BMS çıkışlarını paralel şekilde mi bağlamam gerekli yoksa 1 BMS tüm pillerin çıkışına bağlasam yeterli olur mu? veya hiç mi kullanmayayım :) cevaplarınız için teşekkürler
2021 kodiaq prestige vs 2024 5008
Dizel 5008 test etme imkanım oldu , motor sesi , 100den sonra içeriye giren hava sesi işin gerçeği beni rahatsız etti. Kodiaq 1.5 tsi test etme imkanim olmadı. Önceliğim konfor , sizce bu iki araç arasında hangisini almak daha mantıklı ? Sıfır almayacağım 1.9-2m bantlarında D suv alternatif önerilerinize açığım. Teşekkürler
Demonte Mobilyanın sallanması
internetten Portmanto aldım kurulumunu yaptık ama çok sallanıyor. Sallantıyı azaltmak için ne yapmam gerekli ? içine L metal bağlantı sabitleme şeylerinden atsam sallantı azalır mı ?
ürün bu
teşekkürler
aydinal markası cambalkon için iyi mi ?
aydinal markası cam balkon için iyi mi ? çift cam yaptırmayı düşünüyorum internette yorum bulamadım teşekkürler cevaplar için
Bahçede güneş göremeyen alanlara çözüm var mı
|
Multi inverter(split) Klima Tavsiyeleri
Merhabalar evime salona ve yatak odasına klima taktırmayı düşünüyorum. Olursa 3. olarak mutfak alanına. Sadece soğutmada ve nemi azaltması için kullanacağım ısıtma olarak kullanmayı hiç düşünmüyorum, bazı konularda fikir ve tecrübe ihtiyacım var ;
- Vestelin Flora Doğa Multi Inverter Kliması fiyat olarak bana cazip geliyor , sizce beni uzun vadede üzer mi ? dış ünite sesi komşuları veya bizi üzer mi ?(genel dış ünite çok sesli demişler)
- Dış ünite'yi mecbur apartmanın dışına kurdurtmam gerekecek , bunun için apartman sakinlerinin izinine veya herhangi bir yasaya uymam gerekir mi ?
- Fiyat/Performans olarak önerebileceğiniz ürünlere açığım , 2 veya 3 klima düşünebilirim.
- dış ünitenin kaç klimayı desteklediğini nasıl anlayabilirim , ileride +1 veya +2 klima taktırma durumu olabilir.
- Dış ünite kapasitesi neye göre olmalı , Örn 12k+12K iç alsam dışı 18k olsa veya daha az uyar mı ? aynı anda çalışma durumuna göre mi değişiyor bu kapasite pek anlamadım.
cevaplarınız için teşekkürler
Air pods Pro cızırtı sorunu
|
İPhone 11 |
425be7c45675379828755a25717a754b2.jpg |
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 204
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 14.426 (Bu ay: 1.007)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 23 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)