Şimdi Ara

Air pods Pro cızırtı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Air pods Pro cızırtı sorunu yaşıyorum ürünümün garantisi yeni bitti , nasıl bir yol izlemem gerekiyor ? yaşadığım şehirde apple yetkili servisi yok kargolama yapılabilir mi ?

teşekkürler

• Kargoyla gönderim oluyor.

Garantisi yoksa ücretli yaparlar. Kulaklıklar da bildiğim kadarıyla onarımdan ziyade değişim yaparlar gibi. Normal fiyatından düşük ücrete değişim yapabilirler diye düşünüyorum. Apple mh ile görüşülmesi lazım. Daha net bilgi verirler.

• thelordof kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yorum icin , kronik ağriza olduğu icin direk değişim yapacaklarmış.. garantisi önemli değilmiş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çekirdek61 Ç kullanıcısına yanıt

Çok iyi. Direkt Apple ın İstanbulda ki servisi mi?

• thelordof kullanıcısına yanıt
    Hayır , Apple destek ile konuştum onlar söyledi… yarın yollayacağım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • support.apple.com
    AirPods Pro Service Program for Sound Issues - Apple Support
    https://support.apple.com/tr-tr/airpods-pro-service-program-sound-issues

Apple, AirPods Pro aygıtlarının küçük bir kısmında ses sorunları yaşanabileceğini belirlemiştir. Etkilenen birimler Ekim 2020'den önce üretilmiştir.

Bu program, etkilenen AirPods Pro aygıtlarını kapsar ve birimin ilk perakende satış tarihinden sonraki 3 yıl boyunca geçerlidir.

değişim 3 yıl içinde oluyormuş , 2020 ekim öncesi... yetkili servisler çok yokuşa sürüyor ücret istiyorlar , sitesinde yazıyor zaten değişim olayını şimdilik vermedim servise apple destek ile iletişim halindeyim , durumu güncellerim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macbook Air ısınma sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.