Şimdi Ara

Usb Sorunu [devam ediyor] Kısa devre [çözüldü]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kısa devreyi hallettim ama şlimdide usb sorunu var eski usb modemim hariç hiç bir usb aygıtını okumuyor nasıl dierlerini çalıştırabilirim

arkadaşlar benim kasada 3tane usb girşi var başka bir usb aygıtı takacaktımki taktıgımda kasadan ses çıkmaya başladı vede bütün usb aygıtları çalışmamaya başladı bunun ardında aygıt yoneticisine girdim baktım usb aygıtları orda duruyor kaldırıp tekrar yukledim aynı sorun kapatıp açim belki düzelir dedim ama demez olaydım pc açılmıyor pc nin açılmaması nedeni olarak anakarta elektrik gitiyo diye düşündüm ama anakartın ışıkları yanıyor şuanda laptoptan baglandım bir bilen yardım etsin lutfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faewox` -- 13 Kasım 2007; 21:47:30 >

• bir de şu olay var suply centerdan ses gelior demin bişey yaptım sanırım bilgisayar açıldı ama usb aygıtı takınca tekrar kapandı ve bu sefer açılmıyor

arkadaşa bunları anlattıgımda usb nin kısa devre yaptıgını soledi dogrumu ?

dogru ise nasıl hallederiz lütfen yardım
  • BANADA USB kısa devre yapmışsın gibi geldi.yada içinde girdiği parça kırılıp içinde kısa devre yapıyor olabilir.emin değilim ama istersen kontrol et
  • quote:

Orjinalden alıntı: siradan

BANADA USB kısa devre yapmışsın gibi geldi.yada içinde girdiği parça kırılıp içinde kısa devre yapıyor olabilir.emin değilim ama istersen kontrol et

kontrol ettim parça falan bualamadım ben eger kısa devre ise bnun nasıl düzeltirim ben ?
  • kırılan veya yamulanı cımbızla düzeltebilirsin heralde
  • tmm kısa devre polayını hallettim ama usb ler çalışmıyor usb modemim çalışıo şuan sadece (eski yeni olanı okumuyo vede usb mousemi), şimdi bu usb sorununu nasıl hallederim bilen birisi bide buna el atsa çok iyi olur
  • yokmu yardım edecek size durumu tam olarak şoyle açıklıyayım
    usbde (ethernet + usb) modemli aygıt hariç başka hiç bir şey çalışmıyor bu sorunu nasıl halledebiliriz ya
  • boardun zarar görmüş ihtimali var.işin içinden çıkamazsan format at.düzelmezse zaten durum hiç iç açıcı olmaz
  • format attım hala aynı ama dedigim gibi usb modem ÇALIŞIYOR diğer usb aygtıları çalışmıyor ne yapıcam ben ya
  • Dostum setup ayarlarına baksana ordaki usbler kısa devreden dolayı devredışı kalmış olabilir.Eğer açık ve ve çalışmıyorsa varsa garantiye gönder.Garantisi yoksa Usb PCI kartlar var onlardan al tak işini görürler..Ayrıca garantiye elektrikden dolayı böle olduğunu söleme '' birden oldu anlamadım '' deKolay Gelsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: pck0pat

Dostum setup ayarlarına baksana ordaki usbler kısa devreden dolayı devredışı kalmış olabilir.Eğer açık ve ve çalışmıyorsa varsa garantiye gönder.Garantisi yoksa Usb PCI kartlar var onlardan al tak işini görürler..Ayrıca garantiye elektrikden dolayı böle olduğunu söleme '' birden oldu anlamadım '' deKolay Gelsin..

pc 7 yıllık bişe artık ben soprunlarını çözmekten bıktım artık beni aşan şeyler oluyo devre dışı nasıl kalıo anlamadım çünkü çok enteresan bişeyvar ben şuan usb modemle bağlanıyorum nete usb modemim çaalışıyor dierleri çalışmıyor bide bu usb pcı kartları ne kadardır

• anakartın üzerinde usb çoğaltmak için 2 adet 7 bacaklı( yoksa 5 miydi) erkek fişler vardır. bir bilgisayarcıya durumu anlatırsan ve bu çoklayıcılardan istediğini söylersen 5 liraya kurtarabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.