Şimdi Ara

Vkontakte (VK.com) sitesinde film nasıl izlenir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
71.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar Herhangi bir siteden film izlemek için siteye girdim filmlerin Vk.com kaynaklı olduğunu gördüm. Filmleri izlemek istediğimde üyelik istiyor. Hem de cep telefonu numarası istiyor.Cep numaramı vermek istemiyorum. Üye olmadan bu sitedeki filmleri izlemenin bir yolu var mı acaba ?

Mesela bu filmleri nasıl izleyebilirim ?

http://vk.com/videos201773510

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasoy -- 3 Ocak 2014; 20:48:56 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

VK'da Film İzleme Rehberi

VK (VK.com), Rusya'nın en büyük sosyal medya platformudur ve kullanıcılarına film izleme olanağı da sunar. İster üye olun ister olmayın, VK'da film izlemenin yollarını öğrenmek için okumaya devam edin.

VK Üyeliği Olmadan Film İzleme

VK'da üye olmadan film izlemek için şu adımları takip edebilirsiniz:

1. VK.com web sitesini ziyaret edin.
    2. "Video" sekmesine tıklayın.
    3. İzlemek istediğiniz filmi bulun.
    4. Filmin başlığının üzerine tıklayın.
    5. Video oynatıcı açılacaktır ve filmi izlemeye başlayabilirsiniz.

VK'da Üye Olma ile Film İzleme

VK'da üye olarak film izlemenin bazı avantajları vardır, örneğin:

• Kayıtlı kullanıcılar, üye olmayanlara göre daha fazla film ve video içeriğine erişebilir.
    • Kullanıcılar, izleme geçmişlerini kaydedebilir ve daha sonra devam etmek üzere kaldıkları yerden devam edebilirler.
    • Kullanıcılar, film ve videoları beğenebilir, yorum yapabilir ve paylaşabilir.

VK'da üye olmak için şu adımları takip edebilirsiniz:

1. VK.com web sitesini ziyaret edin.
    2. "Kayıt Ol" düğmesine tıklayın.
    3. Adınızı, soyadınızı, e-posta adresinizi ve bir şifre girin.
    4. "Kayıt Ol" düğmesine tekrar tıklayın.
    5. Hesabınızı doğrulamak için e-postanıza gönderilen bağlantıya tıklayın.

Üye olduktan sonra, yukarıda açıklanan adımları takip ederek VK'da film izlemeye başlayabilirsiniz.

Anahtar Kelimelerin Kullanımı:

• VK film
    • VK video izleme
    • VK üye olmadan giriş
    • VK film izle
    • VK.com üye olmadan video izleme
    • VK üye olmadan izleme
    • VK giriş
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • karasoy kullanıcısına yanıt
    üye olarak izleyebilirsin ve üye olmak için cep vermene gerek yok. siteye giriş yaparken face ile bağlan diye bir seçenek var. oradan bağlanabilirsin
  • soulstriper kullanıcısına yanıt
    Eyvallah dostum.Şimdi deneyeceğim çok sağ ol....
    rica ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulstriper

üye olarak izleyebilirsin ve üye olmak için cep vermene gerek yok. siteye giriş yaparken face ile bağlan diye bir seçenek var. oradan bağlanabilirsin

peki facebooktan verileri çekmiyor mu :)

telefon numarası da dahil.

telefon no kayıtlı olmayan bir profille dene bakalım üyelik kabul ediyor mu:)
  • nfsworld kullanıcısına yanıt
    ben üye değilim face üzerinden bağlanıp arada film izliyorum ve facemde de telefon numarası kayıtlı değil dostum :)

faceden veri çekmiyor mu? tabi ki çekiyor, facede oynadığın oyunlar, tweetter, insta vs hepsi çekerken vk neden çekmesin ki

burada sorun yaptığımız şey güvenlikse, Amerika profilimizi bilimum kurumlarla paylaşırken sorun yok da Rusya paylaşırken mi sorun olacak :)
  • Arkadaş telefon vermek istemiyor.Belki facebook üzerine de telefonunu kayıt etmemiştir.

Mesajınız üzerine tekrar denedim.Telefon numarası kayıtlı olmayan bir facebook profili ile giriş yapmak istedim ve benden ektra olarak telefon numarası istedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • facebook un rakibi bir site telefon numarasını vermekten korkmanıza gerek yok, sahte üyeliklerin önüne geçmek için yapılan birşey
    şaşırtıcı, sizin sözünüz üzerine denedim ve ben üye oldum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasoy

Selam arkadaşlar Herhangi bir siteden film izlemek için siteye girdim filmlerin Vk.com kaynaklı olduğunu gördüm. Filmleri izlemek istediğimde üyelik istiyor. Hem de cep telefonu numarası istiyor.Cep numaramı vermek istemiyorum. Üye olmadan bu sitedeki filmleri izlemenin bir yolu var mı acaba ?

Mesela bu filmleri nasıl izleyebilirim ?

http://vk.com/videos201773510

bURADA GÜZEL Bİ SİTEDEN HEMDE HERTÜRLÜ FİLM VAR VE HIZLI AÇILIYORhttp://www.fullhdfilmizle.org/

• Müthiş site Yalnız sakıncalı içerik bir hayli fazla :)
    O konuda haklısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulstriper

şaşırtıcı, sizin sözünüz üzerine denedim ve ben üye oldum?

Valla ben kaç kere denediysem de data aktarılıyor yazıyor sonra ekrana telefon numarası isteyen ekran geliyor.İptal edersem kayıt tamamlanmıyor.

Sen nasıl yapıyorsun.Bende bir türlü olmadı.

Vkontakte (VK.com) sitesinde  film nasıl izlenir ?

burdan sonra telefon isteyen ekran geliyor.Ya da sürekli burda bekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nfsworld -- 6 Ocak 2014; 17:27:35 >

Bütün internet sayfalarını kapat, geçmişi ccleaner ile sil. Tekrar giriş yap.

Bana da senin gibi oldu. Sonra 2 . veya üçüncü denememde giriş yaptım.

Benim bildiğim Telefon numarasına gerek olmuyor Facebook aracılığıyla girersen....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasoy -- 6 Ocak 2014; 18:18:11 >
  • Şimdi tekrar kontrol ettim de. Sanırım benim cep telefonu görünüyor Facebook hesabımda.

Rahat rahat Face hesabınla girebilirsin . Ben 2- 3 gündür giriyorum herhangi rahatsız edici mesaj ya da reklam gelmedi telefonuma.

Sanırım sahte hesapları önlemek için yapıyorlar...
  • Bende bu gün facebook üzerinden üye olacaktım ama artık ona da telefon numarası istiyor. Ben numaramı vermek istemiyorum. Yokmu bunun başka yolu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.