Şimdi Ara

Vga kablo pin kırıldı ama hâlâ çalışıyor? (Zararlı mı?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar vga kablonun bir pini tamamen kırıldı ama hala çalışıyor ekrandaki renklerde de bir problem yok..Bu şekilde kullanmamda bir sakınca var mı anakarta falan bir zararı olur mu sizce?
    Bu pinlerden kaç tanesi kırılırsa ekrana görüntü gelmiyor onuda merak ettim doğrusu?

• Hiç bir zararı olmaz. tabiki kırılan parça içeride kalmadıysa. Kaldiysa takılıyken ark yapabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krisokol

Hiç bir zararı olmaz. tabiki kırılan parça içeride kalmadıysa. Kaldiysa takılıyken ark yapabilir.

Çok teşekkür ederim rahatladım doğrusu. kırılan pini de çıkardım
  • kırılan pinin görevini diğer pinlerden biri yerine getiriyordur bazı pinlerden birden fazla oluyor - kutuplu pinlerden birkaç tane vardır onlardan
    birine denk gelmiştir önemli pinlerden birine denk gelse idi çalışmada problem olabilirdi fakat çalışıyor demişsin bir sıkıntı olmaz kullanmaya
    devam et pinler sert yapıda pek esnemeye gelmez esnetirsen diğerleride kırılabilir dikkat et yamulan pin olursa çok fazla düzeltmeye çalışma
  • quote:

Orijinalden alıntı: alialtin

kırılan pinin görevini diğer pinlerden biri yerine getiriyordur bazı pinlerden birden fazla oluyor - kutuplu pinlerden birkaç tane vardır onlardan
    birine denk gelmiştir önemli pinlerden birine denk gelse idi çalışmada problem olabilirdi fakat çalışıyor demişsin bir sıkıntı olmaz kullanmaya
    devam et pinler sert yapıda pek esnemeye gelmez esnetirsen diğerleride kırılabilir dikkat et yamulan pin olursa çok fazla düzeltmeye çalışma

Teşekkür ederim. Güzel bir bilgi öğrendiğim iyi oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canøm

quote:

Hiç bir zararı olmaz. tabiki kırılan parça içeride kalmadıysa. Kaldiysa takılıyken ark yapabilir.

http://www.l-com.com/images/video_vga.gif

kaç no'lu pin kırılmış.

• quote:

quote:

quote:

http://www.l-com.com/images/video_vga.gif

kaç no'lu pin kırılmış.

15 miş
    bağlantı yok mu diyor tabloda?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • soldakiyse evet.. baglanti yok. yani bu resimdekiler pc deki dişi soket. buraya karsılık gelen kırıldı sizde.. soldaki 15 e denk geliyorsa sorunsuzlugunun nedenini anlamış bulunuyoruz :)
  • Ne girişi diyorlar bilmiyorum ama hani eski mouse lar usb den değil de başka bir şekilde takılıyordu ya kasaya.İşte o mouseu kullandığım zamanlar, faremin en az 2 pini kırılmıştı ama hala çalışıyordu.
  • quote:

soldakiyse evet.. baglanti yok. yani bu resimdekiler pc deki dişi soket. buraya karsılık gelen kırıldı sizde.. soldaki 15 e denk geliyorsa sorunsuzlugunun nedenini anlamış bulunuyoruz :)

Çok isabetli kırmışım Yardımın için sağol arkadaşım
  • Rica ederim.. iyi aksamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Ne girişi diyorlar bilmiyorum ama hani eski mouse lar usb den değil de başka bir şekilde takılıyordu ya kasaya.İşte o mouseu kullandığım zamanlar, faremin en az 2 pini kırılmıştı ama hala çalışıyordu.

ps/2 portu.. benim klavye mouse pinli :D kırılırsa gönül rahatlığıyla kullanırım o zaman :)
  • quote:

quote:

Ne girişi diyorlar bilmiyorum ama hani eski mouse lar usb den değil de başka bir şekilde takılıyordu ya kasaya.İşte o mouseu kullandığım zamanlar, faremin en az 2 pini kırılmıştı ama hala çalışıyordu.

ps/2 portu.. benim klavye mouse pinli :D kırılırsa gönül rahatlığıyla kullanırım o zaman :)

Ahahah hocam sen pinli teknolojiden vazgeçmiyorsun anlaşılan. Gönül rahatlığıyla kullan hiç bir sıkıntı olmuyor :)

• quote:

quote:

quote:

Ahahah hocam sen pinli teknolojiden vazgeçmiyorsun anlaşılan. Gönül rahatlığıyla kullan hiç bir sıkıntı olmuyor :)

Aynen nostaljik takılıyorum ben böyle pinler yamulunca falan cımbızımla çıkarıp düzeltmek çok hoşuma gidiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.