Şimdi Ara

Sıfır araç alırken KREDİ KARTI ile ödeme seçenekleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bayiye 200 bin civarını kredi kartı ile ödeyeceğiz. Bu konuda herhangi bir bankanın otomotiv satın alımına peşin fiyatına taksiti var mıdır? Ya da her türlü faiz vererek mi taksit yaptırıyoruz? Kredi çekmekten daha mantıklı geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 24 Eylül 2024; 10:42:8 >

• Mümkün değil peşin fiyatına taksit. Olursa da bişekilde parasını arabadan çıkarırlar
  • krediler çok yuksek, kartın sadece %5 komisyonu var peşin alımda., ben de maaşımdan avans aldım 12 ay odemeli 0 faiz. düşünebilirsiniz.

• Kaygerya kullanıcısına yanıt

Hocam biraz önce satış aldığım bayi ile görüştüm 200 bin TL kredi kartından 12 taksit yaptırırsam 68 bin TL faiz, 300 bin 12 ay çektirirsem 102 bin TL faiz biniyormuş. Onun hesaplamasını yapıyordum. Kredilerden bir tık daha uygun ama taksitli avans için uygun mu bilemedim. Bankanız çok iyi vermiş, hangi bankaydı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 24 Eylül 2024; 14:14:16 >
  • Wampire^^ kullanıcısına yanıt

taksitli nakit avans değil. iş yerinden maaşımdan avans aldım. 1 maaş 12 taksite böldü şirketim sağolsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.