Selamlar arkadaşlar. 1 tane kredi kartım var ve 1 - 2 tane daha açmayı düşünüyorum. Şöyle bir varsayımda bulunalım: Diyelim ki 150 bin lira limit var. 3 adet kredi kartı var ve hepsine 50 şer bin lira limit verdik; bu durum mu mantıklıdır yoksa tek karttan 150 bin lira limit açmak mı? Hangisi kredi notunu daha olumlu etkiler ve neden? |
Kredi Kartı ve Notu
-
-
Kredi kartı ve Kredi notları ortak artık.Gelirinin 4 katı kadar tanımlama yapabiliyor.Hangi bankadan kullanırsam kullan kredi kartının en a asgarisini ödediğin sürece notun olumsuz etkilenmiyor.Benim kendi şahsi tavsiyem ise herzaman bir bankayla çalışırım.Takibim kolay olsun die öteki türlü nasıl yaparsan yap zamanında ödediğin sürece birsey değişmiyor.Şimi artık bide zaten her Bankada şeyde çıktı başka banka hesabını ekliyebiliyorsun her bankanın uygulamasında var artık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yorumun için teşekkür ederim @aykut291
-
Hocam yine mi sen :)
31 Mart tarihinde findeks danışmanı ile görüşmemin detayını anlatayım sen karar ver. Sorunun tam olarak cevabı bu şekilde
3 kredi kartı ve 1 Kmh ilerlediğimde 2023 Aralık ayında findeks notum 1580 li rakamlara çıkarken 4 Kredi kartı KmH ile devam ettiğimde Aralık 2023 de findeks notum 1570 li rakamlarda kalıyor.
Gelelim uzun vadeye ürün açılmaz şuan ki durumlar geçerliyken 2026 yılında 3 kredi kartı ve 1 Kmh ile findeks notum 1720 lerde kalırken 4 Kredi kartı 1 Kmh findeks notum 1740 ve üzerinde gözüküyor. Durumlar değişir olumlu veya olumsu değişiklik gösterebilir.
Tek seferde 150.000 TL kredi kartı almak istiyorsan hemde kredi geçmişin yokken ikinci sene toplam gelirinin 40.000 TL civarında olması gerekmektedir. Kartları kullandıkça limitlerin artacak ve lks takılmayacaktır bazı cins bankalar hariç diye belirtmek isterim.
Her ürün açılışı %5 puanına kadar alacaktır. Fazla kart uzun vadede olumlu olacaktır. Findeks notu onay alacak durumda ise 1100 üzeri, bankanın kendi içindeki puanlamasına bakarak limit alabilirsin.
-
Yine karşılaştık :)
Amacım ürün çeşitliliğini arttırıp, başka bankalarda ödeme ve ürün geçmişi yaratmak. Tabii 2 kredi kartı kullanmak yerine teke düşüp o kartla ilerlemek mantıklı. Tavsiyen için teşekkür ederim :) @Saiph
-
Şimdi 1 tane Qnb Finansbank kullansaydım yüksek limite ulaşmam daha uzun yılları alırdı. Görselde findeks notumu oluşturan unsuru göstereceğim.
Şimdi 1 kartın ödendi bilgisiyle 2 kartın ödendi bilgisinin raporlanması ne kadar olumlu etkisi olabilir düşün bakalım. Bütün riskleri kalkmış 4 kredi kartının hepsinin de ödendi raporu nasıl olumlu etkisi olur.
Akbanktan küçük miktarlı kredi çekersem findeks notum düşmüyor risk kalktığında erken kapatırsam yükseliyor. Neden çünkü akbanktan kredi kullandım bir geçmişim var.
Sana özelden resim atacağım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 13 Nisan 2023; 0:22:22 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X