Şimdi Ara

Yurtiçi Kredi Kartı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yurt içi market, e-ticaret, dijital ortam veya giyim ödemelerinde nakit harici tamamen kredi kartı ile ödeme yapıyorum. Şu anda Enpara kullanıyorum. Bu kart haricinde Donanımhaber ve diğer platformlarda en çok önerilen üç kartı keşfettim ama genede daha çok bu puan ve avantajları benden daha çok gelire sahip, seyahat eden arkadaşlar kullanıyorlar. O yüzden aylık ortalama 20k gibi bir harcamam bulunuyor kredi kartında. Yukarıdaki alışverişlerden avantaj sağlayacak hangi bankanın kartlarını önerirsiniz ?

Garanti : Shop & Fly

Vakınbank : World Platinium Metal

Akbank : Wings

Yorum ve önerilerinizi rica ederim.

• 1 tane maximum
    1 tane garanti bonus
    1 tane axess
    1 tane paraf troy alın. (Pos zorunluluğu koymadığı için)

Hepsinin bi yerde kesin kampanyası oluyor. 20k harcamaya ayda en azından 500-600 puan gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • circassianman kullanıcısına yanıt

Hocam, yorumlarınız için teşekkür ederim. Bu kadar kredi kartı bana fazla gibi hepsi de iyi bankalara ait ama, aidatsız olanların kampanyaları vs. oluyor mu acaba ?

• Rigelgeuse kullanıcısına yanıt
    Eğer harcama kontrolünüz varsa fazla kart her zaman daha avantajlı. Kampanya alanınız çoğalıyor. Bende daha fazlası var da size en çok getiri sağlayanları yazdım sadece

Aidatsız kartlar için konusunu inceleyin ama çok getirileri olmuyor genelde puan yönünden. Aidatlı alıp aidat iadesi yolunu tercih ediyorum ben. Nadiren tamamını iade alamadığım oldu ama getirisi aidatın çok üzerinde olduğu için sorun etmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi circassianman -- 20 Kasım 2024; 14:32:12 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vakıf World Platinum kullanıyorum.

Her yıl aidat kesiliyor ama her seferinde sesli yanıt sisteminden iptal ettiriyorum.

İlaveten her ay neredeyse 500 TL'den fazla puan kazanıyorum. Tavsiye ederim.

• Kemal kullanıcısına yanıt

Hocam bu kartın Platinium Metal olanını çok okudum. Sanırım aktif kullananlarda World, Bonus ve Axess olmalı diye düşünüyorum artık ne kadar doğru bilemem :))

merhaba hocam, ben vakıfbank klasik kredi kartını kullanıyorum fakat sizin dediğiniz kadar puan kazanamıyorum harcamam az olduğundan olabilir ya da vakıf world platinuma özel farklı kampanyalar mı oluyor?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ticari kredi kartı tavsiyesi ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cikaritooo C kullanıcısına yanıt

garanti en fazla puan veren karttır...her ay harcama hedefi gelir

• Her ay gıda-market, giyim, yakıt, kırtasiye, yapı market, e-ticaret kampanyaları oluyor.

Benim aylık 30binden aşağı inmiyor harcamam. Her ay da 500 TL'den aşağı puan gelmiyor. Şimdi bir de 4 aya kadar 0,99 ekstre taksitlendirme görünüyor. Onu da kullanacağım.

Sadece World mu kullanıyorsunuz hocam ? World Axess Bonus gibi böyle üçlü kullanmanın bir avantajı var mı acaba ? Hepsinin kampanyaları birbirine benzer gibi sanki.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Rigelgeuse kullanıcısına yanıt

Sadece Vakıf World kullanıyorum.

Bir kaç tane kartın kampanyalarını takip edecek vaktim yok. Bunun kampanyaları yetiyor.

Eksik olduğu yerler de var mı? Var tabiki. Bu başlığa mı yazdım başka yere mi yazdım emin değilim ama YKB World ile Vakıf World eşit değil mesela. Mavi Jeans YKB'ye 6 taksit yaparken Vakıf'a yapmıyor. Ama çok ta önemli değil benim için.

Son taksit sınırlaması gelmeden önce de nerdeyse herşeyi sonradan taksitlendirebiliyordum. Bir ay tam 100 tane taksit vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemal -- 25 Kasım 2024; 11:5:35 >

Son taksit sınırlaması gelmeden önce de nerdeyse herşeyi sonradan taksitlendirebiliyordum. Bir ay tam 100 tane taksit vardı.

kesinlikle katılıyorum..herşeye taksit veriyordu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.