Havuza Düşen Huwaei Y7 Pro (2019)
Merhaba,
Elimde yıllar önce havuza düşme sebebi ile bozulan bir Huawei Y7 Pro 2019 model bir cihaz var. Cihazın uzun süredir bu sebepten dolayı bozuk olması sebebiyle kapalı, herhangi ıslak kalacak bir faktörü kalmamıştır diye düşünüyorum :) Açıkçası yapmak istediğim şey tamamen merak ve kendimi geliştirme odaklı olacak. Ben bu cihazı açmayı, temizlemeyi ve tamir etmeyi düşünüyorum. Sizce neler yapabilirim ? İçini komple açıp çıkarayım mı ? Oksitlenme mevcutsa temizleyebilir miyim ? Çalışıp çalışmadığını nasıl test edebilirim ? Araştırdığımda anakart bulamadım 2.el olarak belki onarmayı deneyebilirim diye düşünüyorum.
Yorum ve önerilerinize açığım.
Photo & Video Edit / Coding Tablet Önerisi
Merhaba,
Elimde Apple Ipad 9 ve Apple Pencil 1 bulunuyor. Ek olarak Logitech Combo Touch ile kullanıyorum fakat Apple ekosistemi benim için çok pahalı ve onları da almayıp ikame ürünler alınca açıkçası içime sinmiyor bu sebeple biraz daha bütçemin yeteceği, bir ekosistem yaratabileceğim Samsung ve diğer Android modeller hakkında tavsiyelerinize ihtiyacım var. Cihazları satmam vb. süreçlerim bulunuyor ama video ve fotoğraf düzenleyebileceğim, kod editör kurup kod yazabileceğim tablet önerileriniz bulunmakta mıdır ? Açıkçası araştırmalarımda şu anda Samsung S9FE+ cihazı Samsung Dex ile bayağı avantajlı bir hissiyat yaratacak gibi duruyor. Sizlerinde yorumları açıkçası benim için önemli.
İyi akşamlar.
Yurtiçi Kredi Kartı Tavsiyesi
Merhaba,
Yurt içi market, e-ticaret, dijital ortam veya giyim ödemelerinde nakit harici tamamen kredi kartı ile ödeme yapıyorum. Şu anda Enpara kullanıyorum. Bu kart haricinde Donanımhaber ve diğer platformlarda en çok önerilen üç kartı keşfettim ama genede daha çok bu puan ve avantajları benden daha çok gelire sahip, seyahat eden arkadaşlar kullanıyorlar. O yüzden aylık ortalama 20k gibi bir harcamam bulunuyor kredi kartında. Yukarıdaki alışverişlerden avantaj sağlayacak hangi bankanın kartlarını önerirsiniz ?
Garanti : Shop & Fly
Vakınbank : World Platinium Metal
Akbank : Wings
Yorum ve önerilerinizi rica ederim.
144hz 1080p çözünürlük için ideal ekran kartı.
|
Dağıtım Geliştirme Hk.
|
Atom Editor Kurulum Sonrası Beyaz Ekran
|
Oyun ve oynayacak arkadaş arıyorum.
|
Bu araçlara ne kadar bütçeyle girmeliyim ?
|
2300 TL Android Cihaz Tavsiyesi
|
Otomatik açılan POP-UP link
|
Meslek: Bilgisayar Programcısı
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 243
İkinci El Bölümü Mesajları: 49
Konularının görüntülenme sayısı: 13.560 (Bu ay: 724)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 44 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El