Merhaba dostlar, iyi hafta sonları diliyorum. Elimde etapta ortalama 1yıl olarak değerlendirmek istediğim bugüne kadar mevduatlı faizde bulundurduğum nakitim mevcut. Şahsi düşüncem Mart - Haziran ayına kadar, geçen sene değerlendirdiğimiz faiz oranlarını göremeyeceğiz. Faizin düşüşüyle döviz, Amerikan siyasetinin değişiklikleri ile birlikte coin piyasasında dalgalanmaları hissedeceğimizi düşünüyorum. Bu düşüncelerim tamamiyle kendi yorumum, tam tersi olabilir veya yanlış düşünüyor olabilirim fakat tecrübeli arkadaşların yorumlarına ihtiyacım bulunuyor. Döviz dalgalanmalarında yatırımımın etkilenmemesi veya artış yaşaması için YAY ve AFT fonunu Amerikan başkanının görev alması sonrasında gerçekleşecek yeni politikalardan sonra blockchain kullanımına olan destek ve teşviğin artacağını düşünerek GBV ve IVY fonlarını düşündüm. Mevduatlı faizi bugüne kadar güvenli bir liman gibi kullanıp, günü gelince tekrar üstüne ekle ve devam et usulüyle ilerlediğim için buna benzer bir PPF önerir misiniz ? Mevduatlı kadar kazandırır mı ? Ek olarak Temettü dağıtan OPT25, GSP, KPH gibi fonlara şans vermeli miyim ? Farklı önerileriniz bulunur mu ? Yorumlarınızı rica ederim, gerçekten çok kıymetli. |
Bildirim