Şimdi Ara

Migros Özel Tarife Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Migros çalışanlarına özel tarifeler var belki biliyorsunuzdur.
    Bu tarifelerdeki pass paketlerin detayını bilen varmı ulaşamadım hiçbiryerde?

Mesela 15gb + data paketinden harcamayan pass paketler var yazıyor fakat bunların ne olduğunu yazmıyor sınırsız pass mıdır yoksa limiti varmıdır?

Migros Özel Tarife Hk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scuderia. -- 2 Mart 2022; 20:2:55 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bizim ölücülerin ağızları sulanmıştır tarifeleri görünce, tam ölücülere layık. Gerekirse 1 ay migrosta işe girerler yine de bu tarifelerden birini alırlar.

25 GB 36 TL'ye kapak atın sayın ölücü tayfa.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • En az 3 aylık çalışan olmak gerekiyormuş :) 36tl olan tarife çok uygun. Fakat diğer tarifelerin pass paketlerini öğrenebilsek güzel olurdu.

Fakat yinede 36 tl 25gb olanı alıp üzerine sosyal pass satın almak mantıklı olabilir gibi yetmediği durumlarda

• Scuderia. kullanıcısına yanıt
    Ölücülüğün dibine vurursak çok iyi paket. Freezone'a üye olursanız ayrıca Video pass 25 TL. 36 + 25 TL'ye 25 GB + Video pass nefis gözüküyor ama operatör Vodafone olunca hiç cazip gelmiyor.

• Kurumsala geçince freezone beraber olmuyor sanırım. Yinede denemek lazım.

Olmazsa 36+39 şeklinde oluyor yinede güzel fiyat gibi.

• Scuderia. kullanıcısına yanıt
    Denemekte fayda var.

• Migroscell çok yakında🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
    Depo personelleri işten çıkarmış çok şerefliler.millet migros'a ateş püskürüyo🙄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konunun bizim konuyla alakası yok diye düşünüyorum. Vodafone ile yapılan bir anlaşma bu.

• Gülabi abi olayından sonra migrostan alışverişi kestim. Zaten ara sıra giderdim. Hep online alışveriş yapıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.