< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 366.gün -- 18 Ekim 2023; 10:28:45 > |
Paribu Cineverse Cgv Moviepass 220 TL - Kova Mısır - Süpriz Hediye (HB Premiuma Sepette 150 TL)
-
-
İndirim oranı güzel ama bir bilet kaç para olmuş bakmaya korkuyorum.
Rica etsem biri bakıp bana alıştıra alıştıra söyleyebilir mi?
-
220 değil 200
-
220 CGV Para + KOVA MISIR + SÜRPRİZ HEDİYELER yazıyor?
-
normalde 200 tl olan içerikte 220 tl var hocam oda 150'ye satıldığı için öyle yazdım.
-
Faydalandım teşekkürler
EDİT: 200 yazıyor ama yükleyince 220 veriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baydin.21 -- 18 Ekim 2023; 11:25:31 > -
Evet öyleymiş. Satın alıp denedim 220 yükledi.
-
Teşekkürler faydalandım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
güle güle kullanın.
-
teşekkürler faydalandım
-
Hocam direkt gişede halledebilir miyiz işimizi? 2 tane alsak sorun olur mu bir de?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
uygulamaya tanımlanıyor diye biliyorum herhangi bir limit yok.
-
Bana 3 kod geldi. Biri popcorn, diğeri 220 TL, diğeri de sürpriz 200 TL ama sadece 220 TL olanı tanımlayabildim diğerlerini girince tanımlanmıyor niye acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
teşekkürler süpriz hediyede 200 puan çıktı..
-
Popcornu direk orda kullanıyorsunuz. Sürpriz kodda içecek için indirim veriyordu sanırım.
-
çıkan o puanın kodunu da tanımlama yapabildiniz mi?
-
Gişelerden yapılıyormuş. Uygulamada olmadı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
135
yeni
türkiye
lirasından
başlayan
fiyatlarla
...
-
Paribu Cineverse mobil uygulamasını ilk kez indiren ve CGV Cinema Club üyelik girişi yapan misafirlerimizin orta boy mısırı bizden! demişler.
www.paribucineverse.comEğlenceyi Patlatmaya Hazır Mıyız ?https://www.paribucineverse.com/kampanyalar/eglenceyi-patlatmaya-hazir-miyiz -
Ben iki tane alacağım sanırım. 300TL verip 440TL'lik bilet + 2 tane kova boy mısır ve en kötü 2 tane de içecek gayet temiz kampanya benim için.
Benzer içerikler
- ceat lastik yorumları
- gnc migros yemek kodu
- lego benzeri markalar
- hangi kredi ücretsiz kredi notu kodu
- koşu bandı minderi işe yarıyor mu
- kasım indirimleri ne zaman
- n11 çabuk
- letgo güvenli ödeme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X