< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Paribu Cineverse Cgv Moviepass 220 TL - Kova Mısır - Süpriz Hediye (HB Premiuma Sepette 150 TL) (2. sayfa)
-
-
Aynı hesaptan 1 kez alınıyor sadece sanırım. Bende fiyat yükseldi 2. kez almaya çalışırken.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Deme öyle deme
-
Şu an aldım 1TL ile aktive edip 150TL'ye. Ama her hesaba 1 kere izin veriyor.
-
Tamamdır, teşekkürler. Stoklamayı düşünüyordum ama 1 taneyle yetiniriz artık. Sinema fiyatları uçtu üstüne kampanyada yapmıyorlar. Haftada 1-2 defa gidiyorum ayda 1000 tl'yi buluyor şaka gibi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçerli mi hala? Ona göre premium alacağım
-
Aynen ben de iki hesaptan alıp yükleme yaptım Cineverse hesabına.
-
Birden çok alınabiliyor. Sadece indirim vermiyor. Hatta kategoriden gidersen hocam 185TL'ye olan da var aynı paket ama sadece Premium ile 150TL'ye düşmüyor.
Ayrıca günlük 550TL yükleme limiti var ama koddan atıyorum 10 tane alıp 4-5 günde yüklenebilir hesaba. Ben çok sık gitmediğim için aldım iki tane koydum kenara. Baktım tekrar sinema alışkanlığı kazanırım ve bu kampanya devam eder o zaman almaya devam ederim.
Bu arada 200TL'ye Paribu Cineverse kendi sitesinde de satıyor zaten aynı şekilde bu paketi. Hepsiburada'nın tek avantajı 1 kere Premium ile 150TL'ye sonrasında da 185TL'ye satması.
-
220 TL puanın geçerlilik süresi ne kadar acaba hesaba yükledikten sonra?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
6 ay yazıyordu açıklamalar kısmında hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Haber veren arkadaşa teşekkürler.
paycell ile 120 tl ye
220 tl bilet
bir kova
200tl de süperiz hediye cıktı.
-
Sürpriz hediye gişelerden kullanılmıyor mu sadece ?
Evet hocam gişe.
20 den fazla sürpriz hediye kodum vardır hiçbirini kullanmadım boş şeyler çıkıyor diye para çıktığını bilmiyordum.
Valla nasip hocam bende ilk defa aldım
200 TL çıktı
Hangi gişe hocam bu büfe mi yoksa bilet gişesi mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilet hocam sanırım
Büfe
Ben de büfede kullanılıyor diye biliyorum ama acaba bilet gişesinde kullanınca para hediye veriyor mu diye düşündüm. Daha önce bir etkisinde kullanmayı deneyen var mı ki acaba?
2 kişi bilet 290 TL.
Biz buradan 150 TL'ye alıp uygulamaya 200 TL olarak yüklüyoruz. Üstüne 90 TL daha yüklüyoruz. 2 bilet alıyoruz.
2 kişilik sinema + mısır 150+90=240 TL'ye mi gelmiş oluyor?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X