Paribu 400 TL sinema bakiyesi hediye
-
-
teşekkürler faydalanalım. 410 tl gibi bir şey atın bazen artık tutar falan oluyor bir daha transferle uğraşmayın. 400 tllik tether aldım, kodu alıp sattım faize geri koydum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 11 Kasım 2024; 20:20:17 > -
Anne adından kimlik serinumarasına kadar istiyor vazgeçtim 400 lira için tüm bilgileri veremem. Teşekkürler -
Ne bekliyorsun hocam borsa sonuçta SPK istiyor zaten telefon numaranı bilen başka yollardan tüm bilgilerini öğreniyor -
Teşekkürler faydalandım -
SMS v.s atmamız gerekiyor mu kampanyayla ilgili duyuru göremedim. 400tllik tether alsak kendi gelecek mi kod?
Edit: uygulamayı güncelleyince geldi fırsatlar bölümü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cordarone -- 11 Kasım 2024; 20:45:8 > -
Eyvallah hocam faydalandık -
Rahatlıkla ne alıp satabilirim -
Kampanyayı göremedim hocam nasıl yapıyoruz?
-
Öncesinde katilim yapmak gerekmiyor. Kripto para dünyasına hakim olmadığım için o konu hakkında bilgim yok ama direk btc alabilirsiniz
https://www.paribu.com/blog/haberler/dunya-sinema-gunune-ozel-400-tl-degerinde-cgv-para-hediye/ -
2 sene önce pizza muhabbetine 50 tl atmıştım. O para 387 tl olmuş. Şansa bak 13 tl için para yükledim -
Aldım, çok teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar, kasım ayı içerisinde farklı günlerde 3. bilet alımına 250, 4. bilet alımına da 500cgv para veriyor. yani kombo*kombo yapılabilir bilginiz olsun :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mct2002 -- 11 Kasım 2024; 21:20:46 > -
2 hesaptan toplam 800 TL cgv para alındı 🤘
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 11 Kasım 2024; 21:48:58 > -
Faydalandık. Teşekkür ederim. -
Pizza için 300 atmıştım geçen sene. Fb parası aldın. 240 liraya düşmüş.
Her yerde kanser ediyor beni bu takım. -
-
Hangi mobil (Genelde Türkcell) Operatörünüzü kullanıyorsanız arayın yada uygulama üzerinden profil ayarını değiştirin düzelecektir.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ne bekliyorsun hocam borsa sonuçta SPK istiyor zaten telefon numaranı bilen başka yollardan tüm bilgilerini öğreniyor
|
Pizza için 300 atmıştım geçen sene. Fb parası aldın. 240 liraya düşmüş.
Her yerde kanser ediyor beni bu takım. |
Arkadaşlar, kasım ayı içerisinde farklı günlerde 3. bilet alımına 250, 4. bilet alımına da 500cgv para veriyor. yani kombo*kombo yapılabilir bilginiz olsun :) |
Benzer içerikler
- pegasus doğum günü indirimi
- lio sızma zeytinyağı yorumları
- 5 kg şeker - a101
- çaykur çaycı yorum
- spotify premium hediye etme
- amazon prime günleri ne zaman 2024
- black friday ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X