Şimdi Ara

Paribu 400 TL sinema bakiyesi hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
150
Cevap
16
Favori
10.739
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Paribuda minimum 400 tl lik kripto hesabi olanlara 400 tl lik sinema bakiye kodu veriyor.

Geçen yıl Kasım ayında sinema gününe özel 300 tl hesabı olanlara hediye veriyordu. O zaman 300 tl alıp koymuştum, bozmadım o para şimdi 400 kusur olmuş şimdi de aldık

• teşekkürler faydalanalım. 410 tl gibi bir şey atın bazen artık tutar falan oluyor bir daha transferle uğraşmayın. 400 tllik tether aldım, kodu alıp sattım faize geri koydum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 11 Kasım 2024; 20:20:17 >
  • Anne adından kimlik serinumarasına kadar istiyor vazgeçtim 400 lira için tüm bilgileri veremem. Teşekkürler
  • serhatsafkan kullanıcısına yanıt
    Ne bekliyorsun hocam borsa sonuçta SPK istiyor zaten telefon numaranı bilen başka yollardan tüm bilgilerini öğreniyor
  • Teşekkürler faydalandım
  • SMS v.s atmamız gerekiyor mu kampanyayla ilgili duyuru göremedim. 400tllik tether alsak kendi gelecek mi kod?

Edit: uygulamayı güncelleyince geldi fırsatlar bölümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cordarone -- 11 Kasım 2024; 20:45:8 >
  • Eyvallah hocam faydalandık
  • Rahatlıkla ne alıp satabilirim
  • Kampanyayı göremedim hocam nasıl yapıyoruz?

• Öncesinde katilim yapmak gerekmiyor. Kripto para dünyasına hakim olmadığım için o konu hakkında bilgim yok ama direk btc alabilirsiniz

https://www.paribu.com/blog/haberler/dunya-sinema-gunune-ozel-400-tl-degerinde-cgv-para-hediye/
  • 2 sene önce pizza muhabbetine 50 tl atmıştım. O para 387 tl olmuş. Şansa bak 13 tl için para yükledim
  • Aldım, çok teşekkür ederim.

• Arkadaşlar, kasım ayı içerisinde farklı günlerde 3. bilet alımına 250, 4. bilet alımına da 500cgv para veriyor. yani kombo*kombo yapılabilir bilginiz olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mct2002 -- 11 Kasım 2024; 21:20:46 >
  • 2 hesaptan toplam 800 TL cgv para alındı 🤘

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 11 Kasım 2024; 21:48:58 >
  • Faydalandık. Teşekkür ederim.
  • Pizza için 300 atmıştım geçen sene. Fb parası aldın. 240 liraya düşmüş.
    Her yerde kanser ediyor beni bu takım.

• sadbul S kullanıcısına yanıt

Hangi mobil (Genelde Türkcell) Operatörünüzü kullanıyorsanız arayın yada uygulama üzerinden profil ayarını değiştirin düzelecektir.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.