< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi androidmakaleniz -- 1 Kasım 2023; 17:12:25 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi androidmakaleniz -- 1 Kasım 2023; 17:12:25 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
büfeye söylüyorsunuz. hatta kısa bilgi de vereyim. iki sinema bileti 180 tl tuttu. 20 tl kaldı uygulamada. mısır kağıt poşetini çöpe atmayın. poşeti götürün mısırcıya boş olarak. 20 tl ye dolduruyorlar. uygulamadaki 20 tl ile doldurabiliyorsunuz.:) |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kimsediil -- 7 Kasım 2023; 14:29:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
teşekkürler |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kripto varlıktan kasıt hesaptaki cgv paradır değil mi? Öyle ise bir sms gönderelim bakalım gelecek mi bişey :) Bi sinemaya gidemedik yahu. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ben mesaj attım ama şartları sağlamıyorsunuz diye geri mesaj geldi. daha önce Ocak ayındaki kampanyaya katılıp 200 CGV para almıştım ondan mı acaba? tek seferlik mi bu? Çünkü 50 TL üzeri kripto param var paribuda |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
tşk haber veren arkadaşa |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 1 Kasım 2023; 18:29:24 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Mevcut paribu üyeleri demiş ama daha önce bu kampanyadan faydalanan birdaha alabiliyor mu? Geçen sene almıştık |