bende faydalandım. geçen yıl da almıştım. cinamaya gidip kullanmıştım. teşekkürler. |
Bildirim
bende faydalandım. geçen yıl da almıştım. cinamaya gidip kullanmıştım. teşekkürler. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
kampanya şartların nasıl ulaşabiliriz.link falan varmı? |
İlk mesajda kampanya adresi mevcut: paribulog Paribu Cineverse’ten Dünya Sinema Günü’ne özel kampanya - ParibuLog https://www.paribu.com/blog/haberler/paribu-cineverseten-dunya-sinema-gunune-ozel-kampanya/ |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 4 Kasım 2023; 1:39:39 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bende de sipariş oluşmadı sonra tekrar dene diyor. Sanırım kodu Çarşamba girmeliyiz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bana da 4000 doldu dedi |
Aynı hatayı alıyorum hocam bende öyle düşündüm çarşamba günü denemeli < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Az önce denedim yükledi hocam başarıyla < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aynen bende hallettim hocam teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Geçen hafta almıştım, az önce yine denedim şartları sağlamıyorsunuz diye cevap geldi. Şartlara<baktığımda her kullanıcının 1 kez kod alabileceği belirtilmiş. Yani bir hesapla sadece 1 kez kod alabilirsiniz. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |